Sayfa 476/477 İlkİlk ... 376426466474475476477 SonSon
Arama sonucu : 3812 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,903
    Galiba sosyal medya bildiğimizden daha etkili... hiç bir şekilde analitik düşünmeyen bir toplum olduk. en kötü söylentiyi bile kabul etmeye hazır beyinler var. bir şekilde kimse de risk almak istemiyor galiba...
    emma velakin bu dünyada yatırım yapan neye göre yatırım yapıyor... temel analiz kalmadı mı?
    bu faizlerle bu alım gücüyle inşaat biter, araç vs alımları diplenir diye düşünüyorum ama çimentolar, GYO lar üfür babam üfür. pazar bitik, tarım bitik, ticaret bitik ama borsamızda zarar patlamaları yapılırken ( burada enflasyon muhasebesini henüz anlayamasak da artık yerleştiğini ve bir şekilde şirketlerimizin pek de karlı olmadığını gösterdiği için tebrik edelim; bir de verilerimiz geriye doğru endekslenmek yerine anlaşılabilir bir şekilde arşiv oluşabilseydi), ne bekleriz...

ALARK ta ya anlamadığımzı bir şeyler var ya da birileri bir oyun peşinde... her türlüsü de moral bozsa da borsa defterini dürmüş ve artık temettü varsa yiyek diyen birisi olarak 2028 i bekliyorum. bu şirketin yönetimine de 4 asli YK üyesinden birisine de güveniyorum. ve benden daha iyi geçmişimde oluşturduğum birikimimi koruyacaklarını düşünüyorum. bu hisse taşıma hamallığı da olsa artık taşıyıcı olacağız...

YTD ( piyasada bir sürü insan bir sürü şirkette al sat kır uçacak kaçacak deyip hisse pazarlıyor ya da suç işliyor, biz YTD diyruz. ey adalet, ey Devlet elin suçlulara ne zaman uzanacak...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,903
    bi maşaAllah desen kıyamet mi kopar...
    buralarda adam gibi domates yiyorduk adamlara sordun kurudu domatesler. bugün ilk defa güzel domates aldım pazardan. kabukları kalın ama lezzetli. henüz sandıklı değil Fethiye. pazarcılar beni görünce daha değil demeye başladılar

4. Patronların malı bitti heralde geri alımı kestiler.

5.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    Galiba sosyal medya bildiğimizden daha etkili... hiç bir şekilde analitik düşünmeyen bir toplum olduk. en kötü söylentiyi bile kabul etmeye hazır beyinler var. bir şekilde kimse de risk almak istemiyor galiba...
    emma velakin bu dünyada yatırım yapan neye göre yatırım yapıyor... temel analiz kalmadı mı?
    bu faizlerle bu alım gücüyle inşaat biter, araç vs alımları diplenir diye düşünüyorum ama çimentolar, GYO lar üfür babam üfür. pazar bitik, tarım bitik, ticaret bitik ama borsamızda zarar patlamaları yapılırken ( burada enflasyon muhasebesini henüz anlayamasak da artık yerleştiğini ve bir şekilde şirketlerimizin pek de karlı olmadığını gösterdiği için tebrik edelim; bir de verilerimiz geriye doğru endekslenmek yerine anlaşılabilir bir şekilde arşiv oluşabilseydi), ne bekleriz...

ALARK ta ya anlamadığımzı bir şeyler var ya da birileri bir oyun peşinde... her türlüsü de moral bozsa da borsa defterini dürmüş ve artık temettü varsa yiyek diyen birisi olarak 2028 i bekliyorum. bu şirketin yönetimine de 4 asli YK üyesinden birisine de güveniyorum. ve benden daha iyi geçmişimde oluşturduğum birikimimi koruyacaklarını düşünüyorum. bu hisse taşıma hamallığı da olsa artık taşıyıcı olacağız...

YTD ( piyasada bir sürü insan bir sürü şirkette al sat kır uçacak kaçacak deyip hisse pazarlıyor ya da suç işliyor, biz YTD diyruz. ey adalet, ey Devlet elin suçlulara ne zaman uzanacak...
    Sonuna YTD koyunca onlardan farkının olduğunu mu düşünüyorsun. Onlar neyse sen de o'sun.

6.  Alıntı Originally Posted by Wuhanlı Ejder Yazıyı Oku
    Alarko ile ilgili bundan sonra kendi adima guzelleme yapmayacam..vebal alıyoruz sanki..
    Hep ayni hareketler 2 yildir..
    Her pozitif haber mutlaka satış firsati oluyor bir takim insanlara..onlar satiyor, paralarini baska yerde değerlendirip, geberik fiyatlardan tekrar giriyorlar.

15 tl indirdiler 2 haftada..milyon lot geri alim şirketinde umrunda degil zaten..geri alim bile geri alim değil demekki,millete tuzak..
    Gönül gözüyle görebilmen ne güzel. Gönlüne göre versin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,903
    Alim ile ülfet etmek lal-i mercan incidir
    cahil ile sohbet etmek akıbet-i can incidir

sn 101
    bir mülkiyeli ile bir mühendis arasındaki fark şudur... bir mülkiyeli bilmediğini bilir ve teknik personelin aksine okuduğunu anlar, okur; çoğu teknik personelimiz Türkçeyi doğru düzgün anlamadıklarından bir müddet sonra beyinleri durur ... pardon başka topicte cevap vermişim
    Son düzenleme : tovbekar; 02-05-2025 saat: 20:08.

Sayfa 476/477 İlkİlk ... 376426466474475476477 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •