Sayfa 620/625 İlkİlk ... 120520570610618619620621622 ... SonSon
Arama sonucu : 4997 madde; 4,953 - 4,960 arası.

Konu: Viop LXIV

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Abi merhaba nasılsın diyeyim önce
    Sonrasında da bir yorumda ben yapayım
    Tekirdağ'da oturuyorum büyükşehir olan 1.200 bin nüfusu olan 11 ilçesi olan 10 devlet hastanesi olan 1 üniversite hastanesi olan ve 1 şehir hastanesi olan Tekirdağ'da sadece 1 tane çocuk endokrinoloji doktoru var bunu defalarca sağlık Bakanlığına hemde memiş'i itham ederek ismini vererek beni savcılığa versin diye neler söyledim kayıt altına alındığı halde dalga geçer gibi cevap verdiler sonra cimere yazdım onlarda başka bir boyuttalar laf ebeliği yaptılar ( işine bak der gibi ) sonrası muhalif kanalları aradım halk tele açmadılar watsapp tan yazdım dönmediler en son Sözcü aradım beni dinlediler dönerler dediler dönmediler portakal ana haber de X'te yazdım okumadılar diyeceğim o ki gemisini kurtaran kaptandır iktidar hıyar muhalefet yoğurt bunlardan ancak cacık olur ama o da bize yaramıyor
    Kızım Doğu'da bir İL'de Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak mecburi hizmette..(Devlet Hastanesinde)
    Hastanede1 dr.var, aynı konuda,O da kendisi!!.. Başka yok.. Yeni atamalarda da çıkmamış..
    Nöbet çok, izin yok, icapçılık denen şey sürekli..

Durum vahim.. 500 gün dolunca kaçacak.. Nereye?,
    Neresi olursa... tabi ki 2 lisanbilen yabancı okulda liseyi bitirmiş biri durmaz..Bu ÜLKE'de..

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Kızım Doğu'da bir İL'de Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak mecburi hizmette..(Devlet Hastanesinde)
    Hastanede1 dr.var, aynı konuda,O da kendisi!!.. Başka yok.. Yeni atamalarda da çıkmamış..
    Nöbet çok, izin yok, icapçılık denen şey sürekli..

Durum vahim.. 500 gün dolunca kaçacak.. Nereye?,
    Neresi olursa... tabi ki 2 lisanbilen yabancı okulda liseyi bitirmiş biri durmaz..Bu ÜLKE'de..
    İşte onu anlatmaya çalışıyorum doktor bırak izni hasta olsa 1.200 bin nüfus yarısı 18 yaş altı olsa 500 bin insan ne yapacak neyi bekleyecek sonra derlerki sağlıkta devrim yapmışlar ben bunlara kızmıyorum aslında onları bu duruma getirenlere kızıyorum

Tekirdağ'da sadece 1 tane çocuk endokrinoloji doktoru var e
    Çocuk Endokronoloji..1 adet bile varsa çok çok iyi dediler..
    Yani en azından VAR
    Bir de böyle durumlar var...!!!

Bursa'da el cerrahisi ile ilgili bir branş ya da alt branş mı bilemiyorum.
    2 kişi varmış.. 1 Uludağ Üniv.. 2. Acıbadem!..Başka yok..

Giderlerse gitsinler dedi ya.. Gittiler..
    kalanlarda günde 70 hastaya kadar çıkan vizitle dr.luk yapıyorlar, ne yapıyorlar kestirmek zor..

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Çocuk Endokronoloji..1 adet bile varsa çok çok iyi dediler..
    Yani en azından VAR
    Bir de böyle durumlar var...!!!
    Kerem aslında istatiksel olarak sunulacak çok şey var ama telden yazdığım için zor oluyor ama birde eğitime örnek vereyim son atamalarda 7 branşı ( mat fen sos coğ beden vs.
    ) toplasan bir din öğretmeni atamasının yarısı bile yapmıyor sözde müslüman bir ülkeyiz

Kısacası nereden tutarsan hep elinde kalıyor maalesef

Kerem aslında istatiksel olarak sunulacak çok şey var ama telden yazdığım için zor oluyor ama birde eğitime örnek vereyim son atamalarda 7 branşı ( mat fen sos coğ beden vs.
    ) toplasan bir din öğretmeni atamasının yarısı bile yapmıyor sözde müslüman bir ülkeyiz

Kısacası nereden tutarsan hep elinde kalıyor maalesef
    KURUMSAL ÇÖKÜŞ..diyorlar buna..
    Ardından da Ülke gidiyor.. ROMA'da böyle gitmedi mi?

Liyakatsizlik,adam kayırma,rüşvet,adaletsiz hükümdar(başkan) akrabalara,arkadaşlarına iş verme..

Kurtulan ÜLKE yok sanırım... Bizde her gün parça parça dağılıyoruz..

6. Özgür özele AKM çıkışında saldırmışlar

7. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hayatını kaybeden TBMM Başkanvelkili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için Taksim'deki Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen veda töreninde yumruklu saldırıya uğradı.

''OSMANLI TORUNUYUM'' DEDİ VE SALDIRDI
    Yakın mesafeden Özgür Özel’in yüzüne vuran saldırganın, “Ben Osmanlı torunuyum” dediği öğrenildi.

Sayfa 620/625 İlkİlk ... 120520570610618619620621622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •