Sayfa 621/623 İlkİlk ... 121521571611619620621622623 SonSon
Arama sonucu : 4983 madde; 4,961 - 4,968 arası.

Konu: Viop LXIV

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Abi merhaba nasılsın diyeyim önce
    Sonrasında da bir yorum ben yapayım
    Tekirdağ'da oturuyorum büyükşehir olan 1.200 bin nüfusu olan 11 ilçesi olan 10 devlet hastanesi olan 1 üniversite hastanesi olan ve 1 şehir hastanesi olan Tekirdağ'da sadece 1 tane çocuk endokrinoloji doktoru var bunu defalarca sağlık Bakanlığına hemde memiş'i itham ederek ismini vererek beni savcılığa versin diye neler söyledim kayıt altına alındığı halde dalga geçer gibi cevap verdiler sonra cimere yazdım onlarda başka bir boyuttalar laf ebeliği yaptılar ( işine bak der gibi ) sonrası muhalif kanalları aradım halk tele açmadılar watsapp tan yazdım dönmediler en son Sözcü aradım beni dinlediler dönerler dediler dönmediler portakal ana haber de X'te yazdım okumadılar diyeceğim o ki gemisini kurtaran kaptandır hepsi aynı terane
    Etlik şehir hastanesinde 7-8 polikiliniğe bir uzman doktor düşünüyor. Tüm polikliniklerde asistan çocuklar var. Hastalara pnlar bakıyorlar. Sonra ellerine aldıkları notla gidip uzmana soruyorlar geri geliyorlar. Neredeyse şehşr hastanesinin pkşikliniklerinde uzman muayemesi yok gibi bir şey
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hayatını kaybeden TBMM Başkanvelkili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için Taksim'deki Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen veda töreninde yumruklu saldırıya uğradı.

''OSMANLI TORUNUYUM'' DEDİ VE SALDIRDI
    Yakın mesafeden Özgür Özel’in yüzüne vuran saldırganın, “Ben Osmanlı torunuyum†dediği öğrenildi.
    Tv lere bakıyorum hepsi reisin açıklamaları ve twknofast haberleri doldurmuşlar
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Ya bıçak olsa idi?
    Nasıl korumak bu?
    Saldırganı bırak yurttaş halletsin.
    Nasıl olsa sırtı sivazlanacak.
    Bkz İnek Hırsızı

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Etlik şehir hastanesinde 7-8 polikiliniğe bir uzman doktor düşünüyor. Tüm polikliniklerde asistan çocuklar var. Hastalara pnlar bakıyorlar. Sonra ellerine aldıkları notla gidip uzmana soruyorlar geri geliyorlar. Neredeyse şehşr hastanesinin pkşikliniklerinde uzman muayemesi yok gibi bir şey
    Diyorum işte bu kadar sorun varken din öğretmeni atıyorlar bilime doktora gerek yok gibi
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Ya bıçak olsa idi?
    Nasıl korumak bu?
    Saldırganı bırak yurttaş halletsin.
    Nasıl olsa sırtı sivazlanacak.
    Bkz İnek Hırsızı
    https://www.sozcu.com.tr/ozgur-ozel-...-cikti-p170405

İpsiz sapsız biriymiş nedeni de ekonomik sıkıntı peki bunun sebebi kim savunduğu zihniyet sonuç Osmanlı torunuymuş

6.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    https://www.sozcu.com.tr/ozgur-ozel-...-cikti-p170405

İpsiz sapsız biriymiş nedeni de ekonomik sıkıntı peki bunun sebebi kim savunduğu zihniyet sonuç Osmanlı torunuymuş
    Bakalım hangi Akp'li elini öpmeye gidecek?

Ankara Çubuk'taki asker cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yumruk atan ve sonrasında serbest bırakılan Osman Sarıgün'ün elini öpenlerin kimlikleri belli oldu.

El öpenlerden birinin AKP'nin Etimesgut belediye başkan aday adayı Önder Gökçekaya, diğerinin ise bir dönem AKP il yönetiminde yer alan Seyfullah Karagöz olduğu öğrenildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hayatını kaybeden TBMM Başkanvelkili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için Taksim'deki Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen veda töreninde yumruklu saldırıya uğradı.

''OSMANLI TORUNUYUM'' DEDİ VE SALDIRDI
    Yakın mesafeden Özgür Özel’in yüzüne vuran saldırganın, “Ben Osmanlı torunuyum” dediği öğrenildi.
    Osmanlı çocuğu bilinçli söylenmiş neden adres versin , ayrıca özel en kısa zamanda koruma memurlarını değiştirmeli daha genç bir ekip kurmalı herif yanına kadar gelip gerilip vuruyor arkada olan koruma vurduktan sonra özeli kapatıyor , veya kendi yakın koruma ekibini kurucak
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8. Ülkede çok ilginç şeyler oluyor , bir bakıyorsun falyalının kapalı kutusu hollandada öldürülüyor , bugun özele saldırı , daha başka sosyal medyadaİran-libya üzerinden para alışverişleri ile ilgili iddialar mevcut bu ülkeye yazık ediyorlar
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 621/623 İlkİlk ... 121521571611619620621622623 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •