Sayfa 189/192 İlkİlk ... 89139179187188189190191 ... SonSon
Arama sonucu : 1534 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1. SIRRI SUREYYA ONDER..e.....NERDEN GELURSEN....nere gidirsen....

GEL ASLIM SORARSAN..

ben bir niyazim.....

SABIR ILMI DERLER.......

sardan gelurem....

HAK NASIBIN ALMIS.....

kudret eliyle.....

HUNKAR HACI BEKTAS.....

pirden gelurem....

SENELERCE HASRET.....

gozyasi doktum.....

yuklendim katarim da ol yare cektim....

ZULFIKARLI OL KERRARDAN GELUREM....

NERE GIDIRSEN....cok acikli....degerli dost...izin ver onu sonra yazayim.

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    senin kafada biri....bugun....osmanli evladiyim deyip yumrugu cakmis....

bu hizla cogalirsa kafadan sakatlar....BORSA COKER...GAYET NORMALDIR....
    Gerçeklikten kopmuş olduğunuz buradan belli .
    "Ne oldu ki gözaltına alınan bir belediye başkanı,borsa bir belediye başkanını mı sallayacak" Diyen şuanki İmamoğlu pozisyonunu belediye başkanı olarak konumlayan biri gelmiş ve ne haddiyse bana rol biçiyor. Hadi siz devam..bireysel mastürbasyona ...

3. YARIN....

ne yaptik....SON FURUSMADA PARAYI IKIYE KATLAYIP SHORTU kapattik....FUR-KAC ucun LONG actik...CUMA onuda 130 puvan karla kapattik....hepsi geride...AN AN...yazili

yarin buyuk bir furusmaya basliyacagim....POZU alir almaz....yazarim....neden boyle yaptigimida izah ederim....

4. Emmi

Hedef feyza-2 sanırım baya bir süre daha ertelendi

5.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Emmi

Sanmam, Babo'nun yanıldığını hiç görmedim bugüne kadar.

6.  Alıntı Originally Posted by naturalborn Yazıyı Oku
    Gerçeklikten kopmuş olduğunuz buradan belli .
    "Ne oldu ki gözaltına alınan bir belediye başkanı,borsa bir belediye başkanını mı sallayacak" Diyen şuanki İmamoğlu pozisyonunu belediye başkanı olarak konumlayan biri gelmiş ve ne haddiyse bana rol biçiyor. Hadi siz devam..bireysel mastürbasyona ...
    benim okuyucularim ne dedigimi anliyor...SEN ANLAMAKTA ZORLANIYORSUN....AKLINLA ZINA EDILDIGI UCUN.....

soyle......"kol bukme" nedir.....bunu bilirmisin.....turke aittir....

turk devleti....CARRY TRADE ucun....turkiye girmis....diyelim 100 milyar dolar kolay hesap ucun....mart 2024 de girdi....bir yil kaldi...yuzde 50 faiz aldi....borsada karda....FAIZLER DUSUYOR....VE CIKACAKLAR....130 MILYAR DOLAR ALIP GIDECEKLER....

BUNA IZIN VERIR MI DEVLET....vermez....tutuklar birini....VARLIK FONU GELIR....devasa miktarda mal doser.....TABAN TABAN TABAN...yuzde 30 assagidan alir.....DOLARI 42 YE CAKAR....verir dolarlari....

CARRY TRADE UCUN....100 milyar dolar sokanlar....130 milyar dolar yerine....100 milyar dolar alir....gotlerini buze buze kacarlar....

neden....OLANLARA BOYLE BAKAMIYORSUN.....aklini kime kiraladin deyyuzzz....

beni okuyan herkes....tikir tikir anliyor ne dedigimi.....AKLINA MUKAYYET OLURSAN....sende anlarsin....ALIK.

7.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Emmi

OYLE TUNCER....

hokumet....TURK OZEL SEKTORUNU YENIDEN DUZENLIYECEK....bi cok sirket el degistirecek.....

8. AKLINA....AKLINA....AKLINIZA MUKAYYET OLMAYI OGRENIN...yeni okuyucularim.....

cikin....PLATONUN MAGARASINDAN.....

YAZILARIM....alistiklarin bildiklerin ogrendiklerine gore degildir.....GERCEKTE OLMAKTA OLANLARI ANLATIR...

Sayfa 189/192 İlkİlk ... 89139179187188189190191 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •