Sayfa 190/192 İlkİlk ... 90140180188189190191192 SonSon
Arama sonucu : 1534 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1. BAKIN TOPIGIM....240 000 tiklama almis....KORKUNC BIR OKUYUCU KITLEM VAR....

beni bosuna okumuyorlar.....AKILLARINA MUKAYYET OLUYORLAR....beni okuyarak....

cunkiii.....

yazdiklarim.....bildikleri....duyduklari....gorduk leri....tattiklari....dokunduklari SEYLER DEGILLER....CIPLAK GERCEKLERI YAZIYOR BU YAZAR.

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    OYLE TUNCER....

hokumet....TURK OZEL SEKTORUNU YENIDEN DUZENLIYECEK....bi cok sirket el degistirecek.....
    BAK....tek cumle....bu cumlede....30 MILYAR DOLAR VAR....yabanciya satilirsa....ne dedigimi anliyamiyorsan....BILGI DUZEYINI YUKSELT....seviyene inemem.

3. BUYUK TAARRUZ....MUSTAFA KEMAL....uyguladigi...."KOL BUKME"

tarihimizi okuyorsun....ondan ....KENDINE....KENDINE....KENDINE...dersler cikar ve uygula.

4. size ALARKO yu ornek verdim....eski okuyucularim aninda anladi...KOL BUKME....107 dide alarko....shortlayin 70 e cokecek dedim....

suan 90 da.....adam....KOL BUKUYOR....

nasil....ben hisselerimi geri aliyorum dedi.....bu..."KOL BUKME" DIR.

turk ordusu AFYONDAN buyuk taaruza basliyacak....fekaatt....USAK taki kolordumuz hucuma geciyor....alarko...usaktan sadiriyor....FAKE.....esas saldiri AFYON da.

ANLA LEM.

5. yazma kuzu....

derseniz....

yazmam....biliyorum cok perisan edilmis insan var....cokta uzuluyorum....benim okuyucularim KARDA VE RAHATLAR.....ISTERSENIZ....dibe ininceye kadar yazmiyayim....

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    benim okuyucularim ne dedigimi anliyor...SEN ANLAMAKTA ZORLANIYORSUN....AKLINLA ZINA EDILDIGI UCUN.....

soyle......"kol bukme" nedir.....bunu bilirmisin.....turke aittir....

turk devleti....CARRY TRADE ucun....turkiye girmis....diyelim 100 milyar dolar kolay hesap ucun....mart 2024 de girdi....bir yil kaldi...yuzde 50 faiz aldi....borsada karda....FAIZLER DUSUYOR....VE CIKACAKLAR....130 MILYAR DOLAR ALIP GIDECEKLER....

BUNA IZIN VERIR MI DEVLET....vermez....tutuklar birini....VARLIK FONU GELIR....devasa miktarda mal doser.....TABAN TABAN TABAN...yuzde 30 assagidan alir.....DOLARI 42 YE CAKAR....verir dolarlari....

CARRY TRADE UCUN....100 milyar dolar sokanlar....130 milyar dolar yerine....100 milyar dolar alir....gotlerini buze buze kacarlar....

neden....OLANLARA BOYLE BAKAMIYORSUN.....aklini kime kiraladin deyyuzzz....

beni okuyan herkes....tikir tikir anliyor ne dedigimi.....AKLINA MUKAYYET OLURSAN....sende anlarsin....ALIK.
    Sen gerçeklikten kopmuşsun,kendi dünyanda yaşıyor gibisin. Carry Tradeciler Nisan 2024 de soktular parayı, %60-70 faiz aldılar
    ve 20 mart-20 nisan arasında 50 milyar usd ını en az yüzde 30-40 reel getiriyle alıp gittiler . Birinin kolu büküldüyse Türk halkının büküldü. Seni eskiden ben de okurdum ,doğruya doğru güzel laf salatası yapıyorsun ama salatayla da karın doymuyor .
    Tık sayısı filan bunları ciddiye almandan belli ..Benim burda laf yetiştirmem bana zul.

7. Yaz emmi

Yaz ki milletin soyulmasın sayende 2 senedir rahatız sattığımız malların 3-4 katını geri alabiliyoruz

8.  Alıntı Originally Posted by naturalborn Yazıyı Oku
    Sen gerçeklikten kopmuşsun,kendi dünyanda yaşıyor gibisin. Carry Tradeciler Nisan 2024 de soktular parayı, %60-70 faiz aldılar
    ve 20 mart-20 nisan arasında 50 milyar usd ını en az yüzde 30-40 reel getiriyle alıp gittiler . Birinin kolu büküldüyse Türk halkının büküldü. Seni eskiden ben de okurdum ,doğruya doğru güzel laf salatası yapıyorsun ama salatayla da karın doymuyor .
    Tık sayısı filan bunları ciddiye almandan belli ..Benim burda laf yetiştirmem bana zul.
    kusmek yok.....yazilarini kullanip....onemli bir konuyu....birlikte AYDINLATTIK....topigimde ara ara yaz....benide elestir....

EGER....halkin KOLU BUKULDU.....diyorsan...ki demissin....bu senle benim sucum...YETERI KADAR YAZMAMISIZ.

BAKIS ACILARI.....suru....suruye katilmak....icinde olmak...TEHLIKELIDIR...suru demek...MEZBAHA DEMEKTIR....et....dalak...bobrek...ciger...FILAN YANI...suru bakis acisinin sonuclaridir.

sana bir gorev veriyorum....incele...senin alanin...FAIZLERI MERKEZ nereye kadar artirabilir...irdeliyerek yaz.

unutma....onemsemedigim kimse ile muhatap olmam....cevap yazmam...yazdim...degerlisin ondan.

Sayfa 190/192 İlkİlk ... 90140180188189190191192 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •