Sayfa 647/650 ÝlkÝlk ... 147547597637645646647648649 ... SonSon
Arama sonucu : 5197 madde; 5,169 - 5,176 arasý.

Konu: Viop LXIV

1. Matriks Haber
    @MatriksHaber
    ·

1 sa
    ABD Baþkaný Trump, Cumhurbaþkaný Erdoðan'ýn kendisini Türkiye'ye davet ettiðini, kendisinin de Washington'a geleceðini belirtti - AA

Matriks Haber
    @MatriksHaber
    ·
    1 sa
    ABD Baþkaný Trump: "Türkiye Cumhurbaþkaný Erdoðan ile Rusya-Ukrayna Savaþý, Suriye, Gazze ve daha birçok konuda çok iyi ve verimli bir telefon görüþmesi gerçekleþtirdim" - AA

Bu trump efendi kasým 2026 ara seçimde darbe alabilir anketler iyi gözükmüyor çünkü seçmene verdiði hiç bir vaat yerine getirilmedi
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESÝNLÝK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2.  Alýntý Originally Posted by mert45 Yazýyý Oku
    Tax Free Saving account=TFSA

Sayýn bedri
    O ney ki?
    Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..

Alýntý Originally Posted by sindoma53 Yazýyý Oku
    Matriks Haber
    @MatriksHaber
    ·

1 sa
    ABD Baþkaný Trump, Cumhurbaþkaný Erdoðan'ýn kendisini Türkiye'ye davet ettiðini, kendisinin de Washington'a geleceðini belirtti - AA

Matriks Haber
    @MatriksHaber
    ·
    1 sa
    ABD Baþkaný Trump: "Türkiye Cumhurbaþkaný Erdoðan ile Rusya-Ukrayna Savaþý, Suriye, Gazze ve daha birçok konuda çok iyi ve verimli bir telefon görüþmesi gerçekleþtirdim" - AA

Bu trump efendi kasým 2026 ara seçimde darbe alabilir anketler iyi gözükmüyor çünkü seçmene verdiði hiç bir vaat yerine getirilmedi
    bizim mutluluk saçan yandaþ haberlerde görünmüyor .

ama israil suriyeyi iþgal etti resmen .. haftalardýr idlib dahil heryeri bombaladý. Türk kuvvetlerinin olduðu yerleride. T4 hava üsleri vs.

artý þerefizler yeni yapý alt yapýlarý fransýzlara verdi ihaleleri. milyon dolarlýk altyapý ihaleleri.

adamlara bedava baktýk burada ettik senelerce.. bizi anýnda sattýlar israile.

israil suriyeye yerleþmeyi planlanýyor
    ona göre dizayn ediliyor ayrýca israil gazzeye giden yardým gemilerimizden birinide iha ile vurdu.

trumpýn reyizden isteyeceði þeyler belli.. vatandaþý diplomadýr... teleftir.. uyutmaya devam et.

19:06
    05 Mayýs 2025, Pazartesi
    ENERJÝSA 1. ÇEYREKTE 741 MÝLYON TL NET ZARAR AÇIKLADI

Bunlarýn alayý Zombi.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyasý.!!!
    Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alýntý Originally Posted by sindoma53 Yazýyý Oku
    Matriks Haber
    @MatriksHaber
    ·
    1 sa
    ABD Baþkaný Trump: "Rusya ile Ukrayna arasýndaki saçma savaþýn sona erdirilmesi için Cumhurbaþkaný Erdoðan ile çalýþmayý sabýrsýzlýkla bekliyorum" - AA

elementleri aldý bizden ne isteyecek acaba
    Karadeniz de koruma hocam, o kedi limana gelicek
    barýþýda saðlarsa kadayýf olur, tabiki endeks için,
    Ýncirliði felan ðezmiþler, umarým f35 parasýný alýrlar.

6.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Yan hisseler tavan tavana gidiyor, endekisin aðýr toplarýndan kchol de þoför kamyondan atlamýþ ellam, yüzde 3 neyin satýþý acaba
    Ali Koç istifa edeceði haberleri fýsýltý gazetesin de kulaktan kulaða haberi var

7.  Alýntý Originally Posted by EMLAK Yazýyý Oku
    bizim mutluluk saçan yandaþ haberlerde görünmüyor .

ama israil suriyeyi iþgal etti resmen .. haftalardýr idlib dahil heryeri bombaladý. Türk kuvvetlerinin olduðu yerleride. T4 hava üsleri vs.

artý þerefizler yeni yapý alt yapýlarý fransýzlara verdi ihaleleri. milyon dolarlýk altyapý ihaleleri.

adamlara bedava baktýk burada ettik senelerce.. bizi anýnda sattýlar israile.

israil suriyeye yerleþmeyi planlanýyor
    ona göre dizayn ediliyor ayrýca israil gazzeye giden yardým gemilerimizden birinide iha ile vurdu.

trumpýn reyizden isteyeceði þeyler belli.. vatandaþý diplomadýr... teleftir.. uyutmaya devam et.

Ben bunlarý apka ve tokatçýya 1.5 senedir yazdým onlar bir ara gazzeye gidip savaþacaklardý ama otobüs bulamadýlar gidemediler bir nevi yazdýklarýmla hayatlarýný kurtarmýþ oldum az benle kavga etmediler geçen tokatçý çýkmýþ bana montaj polis kasetini soruyor sorsana bu iþlere neden kimse ses çýkarmýyor diye kafalarýný kuma gömüyorlar
    FORMASYON AVCISI 53

8.  Alýntý Originally Posted by iþçi74 Yazýyý Oku
    Karadeniz de koruma hocam, o kedi limana gelicek
    barýþýda saðlarsa kadayýf olur, tabiki endeks için,
    Ýncirliði felan ðezmiþler, umarým f35 parasýný alýrlar.
    2026 kasým trump seçimi kaybettiði an silbaþtan olur herþey , rusyayý sevdiðinden deðil çinden aldýðý elementlerin bir bölümü ukrayana topraklarýnda bu yüzden burada hemen üretime baþlanmak isteniyor sistemin kurulmasý çalýþmasý 3-5 sene sürecek çin bana göre bizden 40 sene ilerde ABD den 10-15 sene ilerde
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 647/650 ÝlkÝlk ... 147547597637645646647648649 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •