Sayfa 615/617 İlkİlk ... 115515565605613614615616617 SonSon
Arama sonucu : 4936 madde; 4,913 - 4,920 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    size ek yapacakken siz düzeltme yapmışsınız

Dgate kasasında 12 milyon tl nakit olan bir şirket öz sermayesi 230 milyon tl (373 milyon sermaye düzeltmesinden geliyor ) büyük bir gelir beklemiyorum...

Biz de 26 milyon USD'a Brightstarı aldığımızda kasada para yoktu , borç da vardı bayağı . Brighstara ödene paranın tamamı için kredi kullanıldı o dönem. Zaten son 2-3 senedir borcun bu kadar artmasının sebeplerinden biri de bu alımdı.

Şirketler çoğu zaman bu tğr alımları kredi ile yaparlar. Kaldı ki Datagate İndeks grupun bir firmaıs. Yani arkasında İndeks bilgisayar var. 1,5 milyar USD cirolu bir şirket. İndeks bilgisayar da son dönemlerde , piyasada iyi bilinen bir yenilenmiş cep telefonu şirketini satın aldı ve büyük bir lojistik yatırımına da girdi. Bence bunlar hep birbirine paralel işler.

Genel kurulda bu konu mutlaka ele alınacaktır. Orada detay konuşulur.

2. İndeks +%5 hadi rüzgarına katıl sende...

3. Bu satış devri işini tahtacı kırmızı yakarak kutladı. Arena Connect Satılsaydı cironun yarısını yapan darphane şirket elden çıkmış olacaktı. Arena Connect Yıllık 400 milyon dolar ciro yapan bir şirket. Buda bardağın dolu kısmı bence

4. Bizde -%3 lere doğru.Tamam anladık patron sensin.Sensinde amaç ne?

5.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Bizde -%3 lere doğru.Tamam anladık patron sensin.Sensinde amaç ne?

tahtacı derin bir algı operasyonu yapıyor bilanço öncesi.

Yoksa dünkü kapanışa ve sabah gelen habere göre yukarı gitmesi lazımdı. Öyle de açıldı ama beyfendi algıya oynuyor.

Bilanço gelince algı da yapamayacak. Son oyunlarını oynuyor bence.

6. Gap lı yüksek Açılışları ve akşam yüksekten kapanışları sevmiyor bu kağıt. Sabah 50 tl Açılış fiyatını görünce eyvah dedim. Bu sebeple Bilanço sonrası da beni düşündürüyor.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

7. devre kesmiş kerata...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8. Geçen hafta Keşke Bright Star ı satsa demiştim.. Yani arena connect i..Onun yüzünden kredi çekerek borca girmiştik. Sanki yönetim dediğimi duydu :)) İşin ilginç yönü Datagate kap göndermese bizimkilerin göndereceği yoktu sanki.. Herneyse acaba Bright Star ın tamamı yoksa belli bölümüm belli değil.. Bence satsınlar çıksınlar eğer fazla bir kar yoksa ..Yapay zeka ve yazılım işine yönelsinler..Tahtacıda hevesimizi kursağımızda bıraktı..Devre kestirerek..

Sayfa 615/617 İlkİlk ... 115515565605613614615616617 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •