Sayfa 652/663 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662 ... SonSon
Arama sonucu : 5298 madde; 5,209 - 5,216 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

başımın etini yediniz graf graf diye bant yazıyoruz yok graf deniliyor şubatta başlayan yatay kanalların kırılımı ile trend hareketi 128-129 bölgesi kritik bu bölgeden tepki var gücünü biraz izleyecez geçen hafta açtığım şortları bu yüzden kapattım 1-2 gün takip edip ona göre tamam mı devam mı stratejiye göre hareket ederim.128-129- takip edilecek bant 123-124 2. takip edilecek bantımız yara derinleşirse kanalın içine kadar bir düzeltme devam edebilir buda 110-112 ler.Tahta hızlı yönetildiği için temkinli olunmalı 2 yöne.
    orta vade bunun analizini yapmayacam lütfen özelden msj atmayın kolay gelsin
    Bana satalımmı diye sormayın herkes kendi bildiğini maliyetine ve becerisine göre yapsın.
    dün ciğer filmini koyduk okla gösterdiğimiz yerden tepki geldi üzerine Trump ALOOOOOOO görüşmeside gelince bu hareket geldi.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    polisler arasından kendileri seçiyorlar
    ilk gün yazdım ben Özgür beyin yerinde olsam yakın koruma memurlarını değiştiririm.
    Bilmeyenler karıştırıyor yakın koruma ile normal saha koruması ayrı şeyler .
    videoyu izlediğinizde görüceksiniz koruma müdürünün hatasını
    FORMASYON AVCISI 53

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bana satalımmı diye sormayın herkes kendi bildiğini maliyetine ve becerisine göre yapsın.
    dün ciğer filmini koyduk okla gösterdiğimiz yerden tepki geldi üzerine Trump ALOOOOOOO görüşmeside gelince bu hareket geldi.
    Tebrikler dayuuuuuuuu tam zamanında şortları kapattın hakkaten böyle bir şey efsane hareket

150 ye kadar gider mi sence
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    yalnız halk öyle orda burda tokat yiyeni, mağduru falan sevmez. Sevseydi daha önce inek hırsızından yumruk yiyen KK yı seçerdi. CHP liler aklını başına alsınlar, genel başkanlarını iyi korusunlar, güçlü görünüp, güçlü olsunlar. Ayrıca bu olay da basit bir olaya benzemiyor, bunun da üzerine gidip arkasındakileri ortaya çıkartmalılar.
    o gün maalesef Özel mavi kareli gömleği giydiği günki moda döndü.

ülkenin %60 a yakınının (anketlere göre) cumhurbaşkanı adayına oy vereceği partinin başkanı gibi davranmadı.
    o tokat İmamoğlu'na oy atmak isteyen %60'a atılmış bir tokat. basit bir olay değil.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tebrikler dayuuuuuuuu tam zamanında şortları kapattın hakkaten böyle bir şey efsane hareket

150 ye kadar gider mi sence
    yayarak düzeltme devam etmeli indikatörler rahatlamalı sene sonu 178 beklentim mevcut teknik olarak.
    bugunkü hareket Alo dostum trump hareketi.
    FORMASYON AVCISI 53

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    halk kendi derdine düşsün bence şöyle bir geriye baksın memleket ne halde cebindeki para ne halde.
    halk kendi derdine düşmüş durumda zaten. Anketlerde neden ekonomiyi chp düzeltir konusuna yüksek evet gelmemesinin de nedeni bu. chp sürekli beceriksiz, basiretsiz görüntüsü çizebiliyor. Sonrasında o bozulan imaj düzelmiyor. Bizim halk güçlüyü sever ve destekler. Zaafiyet görüntüsü herzaman kaybettirir.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by Observer Yazıyı Oku
    dün maalesef Özel mavi kareli gömleği giydiği günki moda döndü.

ülkenin %60 a yakınının (anketlere göre) cumhurbaşkanı adayına oy vereceği partinin başkanı gibi davranmadı.
    o tokat İmamoğlu'na oy atmak isteyen %60'a atılmış bir tokat. basit bir olay değil.
    Yav adam kızı üzerinden tehdit ediliyor , tehdit edenler adresine kadar yazıyor , ve bazı basın organları kızının fotosunu paylaşıyor sizler hala mavi gömlektesiniz , bir tarafı 1000 kişi koruyor bir tarafı 10 kişi şuanda Özgür beyin yaptığı siyaseti bu kadar bile beklemeyen insanlar vardı bakın karşınızdaki insanlar naif öyle kırarım dökerim havasında değil bence ülke için kazanç tokat yediği gün barış diye mesaj verdi neden ülkede kaos olmasın diye bunu ekrandan yaptı ama kapalı kapılar ardında daha farklı muhataplarına gereken şeyler söylenir .
    FORMASYON AVCISI 53

8.  Alıntı Originally Posted by Observer Yazıyı Oku
    o gün maalesef Özel mavi kareli gömleği giydiği günki moda döndü.

maalesef öyle oldu. bir telefon görüşmesine tav olmuş görüntüsü çizdi. Sonra birileri akıl vermiş olmalı ki o ilk verdiği görüntüyü düzeltmeye çalıştı.
    o kadar zaafiyet içeren bir görüntü ki söyleyecek söz kalmıyor. Adamın elinde kesici alet olsa ciddi yaralar hatta öldürebilirdi bile.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 652/663 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •