Sayfa 651/671 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661 ... SonSon
Arama sonucu : 5365 madde; 5,201 - 5,208 arası.

Konu: Viop LXIV

Son dakika... TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ve YİK Başkanı Mehmet Ömer Arif Aras’a yeni dava

Shttps://www.sozcu.com.tr/son-dakika-tusiad-baskani-orhan-turan-ve-yik-baskani-mehmet-omer-arif-aras-a-yeni-dava-p170675

yok ziyaretmiş hala olmayanları kaşıma derdindeler.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Burası viop mu kusura kalmayın yanlış geldim bir selam herkese deyip çıkayım bari

Alıntı Originally Posted by t.axaray Yazıyı Oku
    Burası viop mu kusura kalmayın yanlış geldim bir selam herkese deyip çıkayım bari
    Selamlar

Evet Viop lakin siyaset ve yalanlar hayatın ve viopun tam içinde oluyor.

Oraya göre çıkıyoruz iniyoruz.

Geçmiştede olmuştu Baykal ve Gazi Erçel zamanları.

94 krizide siyaset le alakalı bu dönemde 2 tane ekstra var borsaları oynatan Tramp ve Turp YTD.

Kolay gelsin.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    https://x.com/TvCumhuriyet/status/1919381174817837167

Cumhuriyet TV
    @TvCumhuriyet
    🔴YENİ GÖRÜNTÜLER...

'Spontane elim kalktı' demişti... Tengioğlu'nun Özgür Özel'i adım adım takip ettiği ortaya çıktı!
    yalnız halk öyle orda burda tokat yiyeni, mağduru falan sevmez. Sevseydi daha önce inek hırsızından yumruk yiyen KK yı seçerdi. CHP liler aklını başına alsınlar, genel başkanlarını iyi korusunlar, güçlü görünüp, güçlü olsunlar. Ayrıca bu olay da basit bir olaya benzemiyor, bunun da üzerine gidip arkasındakileri ortaya çıkartmalılar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    yalnız halk öyle orda burda tokat yiyeni, mağduru falan sevmez. Sevseydi daha önce inek hırsızından yumruk yiyen KK yı seçerdi. CHP liler aklını başına alsınlar, genel başkanlarını iyi korusunlar, güçlü görünüp, güçlü olsunlar. Ayrıca bu olay da basit bir olaya benzemiyor, bunun da üzerine gidip arkasındakileri ortaya çıkartmalılar.
    Korumalarını kendileri seçmiyor mu hocam!

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    halk kendi derdine düşsün bence şöyle bir geriye baksın memleket ne halde cebindeki para ne halde.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

7. Bademler dostum trump modunda hiç rahip uyarısından bahseden yok e hikaye olmadınmı aynı yemeği önüne getirirler yersen
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Korumalarını kendileri seçmiyor mu hocam!
    polisler arasından kendileri seçiyorlar
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 651/671 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •