Sayfa 577/581 İlkİlk ... 77477527567575576577578579 ... SonSon
Arama sonucu : 4648 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yıl 2001, İskenderun Dumlupınar Mahallesi'nde yaşıyoruz. Evde annem, dayım ve bazı akrabalarımız vardı. Annem bakkala gitmemi istedi. Evin dış merdivenlerinden inerken, karanlık merdiven boşluğunda bir anda boynumda bir bıçak hissettim. Şok içindeydim. Benden paramı istedi. Sesimi çıkaramadım. Cebimde az param var, yukarıda yalnız yaşıyorum, daha fazlasını getireyim dedim. Gelmezsen seni doğrarım dedi.

Cebimdeki küçük miktar parayı aldı. Yukarı çıkınca dayıma haber verdim. Yanıma kalın bir sopa aldım. Aşağı indiğimde sopayla vurmaya başladım. Dayım da aynı şekilde müdahale etti. Gürültüyü duyan komşular da çıktı. Yaklaşık 15 kişi şahsı etkisiz hale getirdik. Olay o gün orada kapandı. Yıllar sonra aynı kişinin 2 çocuğunu vahşice katlettiğini ve bugün ülkenin ana muhalefet liderine saldırdığını öğrenmek tarifi zor bir duygu. Verilmiş sadakam varmış..

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...un-bir-2335668
    Ve bunlara kanun nizam yok ortalarda geziyorlar,başkası tarafındada tetikçilik yapıyor,içeridede fazla kalmıyor hayatını böyle idame ediyorlar,iran kadar bile olamadık,böylelerini vincin başında sallandırıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    BYD sağlam uçtu, şu an Tesladan pahalı diyorlar.
    Eskiden böyle arabaların çok küçüğünü oyuncakçıdan alırdık çocuklar kullanırdı,şimdi oyuncak araba oldu gerçek araba

3. Hindistan Pakistan savaşı başladı. Allah esirgesin dünya nereye gidiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Hindistan Pakistan savaşı başladı. Allah esirgesin dünya nereye gidiyor.
    O savaş devamlı vardı,iki ülke çekişme halinde devamlı,altının onsuna bile etkisi olmadı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
    İngiliz her evin önüne vergi memuru dikecekmiş ,bundan kendileri ve çevresi hariçmiş

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    en ucuz 2 şey dolar ve araba diyordum son 3 aydır sıfır arabalara çaktırmadan köklüyorlar
    pahalı gibi görünse de, benzin de ucuz kaldı baskan....
    (yada geçen yıl pahalıydı.)

geçen yıl; 7 mayıs 2024 de 43.98 liraymış....bugün 45.28 lira
    (opet internet sitesi fiyatları.)

1 yılda 1.30 kuruş....yüzde kaç yapar ki....
    ne mutlu Türküm diyene....

evet şu anda benzinde geçen yıla göre ucuz kaldı
    ama halen pahalı çünkü brent geçen sene bu tarihlerde 80 doalrmış dolar 32 imiş
    dolayısıyla benzinin şu anda 43 tl civarı olması lazım
    ama enflasyonla baktık mı geçen yıla göre çok ucuz
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    evet şu anda benzinde geçen yıla göre ucuz kaldı
    ama halen pahalı çünkü brent geçen sene bu tarihlerde 80 doalrmış dolar 32 imiş
    dolayısıyla benzinin şu anda 43 tl civarı olması lazım
    ama enflasyonla baktık mı geçen yıla göre çok ucuz
    Zamı çoktan yaparlardı,ama amasıda var,ülke ateş almış söndüreni yok,devamlı muhalefetin üstüne gidiliyor yani CHP'nin,onun üstünden devamlı belediyelerin seçilmiş başkanlarına saldırı var,bunu bizzat zat yaptırıyor ele geçirdiği yargı eliylen,bu yargının yakın zamanında patlayacağıda yakındır,içinde dürüst tetikte çok bekleyen yargı mensuplarıda var,sadece izliyorlar,neyse yargıyı bırakalım elbet bir gün işlerini yaparlar,şu anda iktidarın devamlı yaptığı bir durum zat eliylen,buda yaklaşık olarak hazineye ek yük getirdi,çoğu 50 milyar dolardan bahsediyor,bana göre 100'e yakın,şin içinden çıkamıyorlar faturayı halka yansıtma peşindeler,ingiliz ne diyor ona bakmak lazım,her evin kapısına bir vergi memuru dikeceğim diyor,bundan kendileri hariç,şimdilik devlete ait katkılarda hariç,bu katkılara ilave yapıldığı an,zaten gırtlağa kadar gelen vatandaşın önünü nasıl alacaklarını düşünüyorlar,daha ne kadar zam yapabilirler herşeye !!!

Sayfa 577/581 İlkİlk ... 77477527567575576577578579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •