Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Hindistan dingili işi sekteye uğrar ama bizim şirket yine camış modunda!Bfren zaten egeenle maytap geçiyor kafasına kafasına vuruyor.Demem o ki yazık oldu Süleyman Efendiye yani bize![]()
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Sayın rogliç bey.
Enflasyon muhasebesi öncesi açıklanan çeyreklik net kar miktarlarını usd bazlı günümüz em uygulanmış bilançoların net kar miktarıyla kıyaslamak sağlıklı olur mu? TL bazlı olmayacağını biliyorum ama bunu merak ettim.
ASELSAN savunma işinde yüzde 5 yapmış Egeen iştiraki olan yeni şirket ne alemde acaba?
EAT EGE ARAÇ TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ SAVUNMA SANAYİ/OTOMOTİV YAN SANAYİ 35.000.000 28.000.000 TRY 80,00
Sevgili dostum tahtada bir pustluk dönüyor kalın kalın lotlar hop koyulup hop verilip aliniyor yani tam bir ******** var tahtada kalina
oturasica yav şu şirketin sahibi bfrenin patronunda veya herhangi bir yabancida olsa inanıyorum ki en az 50-60 bin TL lerde olurdu bu patron dingil yapa yapa kendisi tambir dingile dönmüş geberse de kurtulsak belki çocukları anlaşamaz satarlarsirketi başka ne diyelim
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Yer İmleri