Sayfa 496/498 İlkİlk ... 396446486494495496497498 SonSon
Arama sonucu : 3979 madde; 3,961 - 3,968 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Bizim borsamızda Bist te gördüğünüz tüm hareketler FAKE dir yani sahte dir . O sebep ile Teknik analiz tuzak analizidir derin borsalarda kulanılır yoksa tuzağa çekilirsiniz. Hep Temel analiz esastır. Teknikçiler için yazayım Veriler sat gösterdiğinde cesareti olan tahtaya basssın düşecek gösteren teknik analiz verileri 5 Dk içerisinde AL verdirirler ve hatta tavan bile olur kağıdınız.
    Zaten temelle beraber 2026 dedim. Daha 12xxx 14xxxlere yanaşınca sacro ekibi gelecek uçacak kaçacak diye. Ordan bi daha kafaya vura vura döke döke toplaya toplaya gider. Çoğu kapıda göre zaten geride 10 üzeri yerleşir en fazla

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,644
     Alıntı Originally Posted by jilett Yazıyı Oku
    Sayın filozof dün 9000 den başlayan hareket tekrar 9000 bine geldi.bu kadar lot ne için alınıp satıldı?dün 700 milyon hacim bugün 370 milyon normalde bu hacmi 15 günde yapıyor
    Sayın jilett,keşke cumminse satsalar temelli şu şirketi de biz de kurtulsak!
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,644
    Hindistan dingili işi sekteye uğrar ama bizim şirket yine camış modunda!Bfren zaten egeenle maytap geçiyor kafasına kafasına vuruyor.Demem o ki yazık oldu Süleyman Efendiye yani bize
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. Sayın rogliç bey.
    Enflasyon muhasebesi öncesi açıklanan çeyreklik net kar miktarlarını usd bazlı günümüz em uygulanmış bilançoların net kar miktarıyla kıyaslamak sağlıklı olur mu? TL bazlı olmayacağını biliyorum ama bunu merak ettim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,644
    ASELSAN savunma işinde yüzde 5 yapmış Egeen iştiraki olan yeni şirket ne alemde acaba?
    EAT EGE ARAÇ TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ SAVUNMA SANAYİ/OTOMOTİV YAN SANAYİ 35.000.000 28.000.000 TRY 80,00

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,644

7.  Alıntı Originally Posted by JayJay Yazıyı Oku
    Zaten temelle beraber 2026 dedim. Daha 12xxx 14xxxlere yanaşınca sacro ekibi gelecek uçacak kaçacak diye. Ordan bi daha kafaya vura vura döke döke toplaya toplaya gider. Çoğu kapıda göre zaten geride 10 üzeri yerleşir en fazla
    Sevgili dostum tahtada bir pustluk dönüyor kalın kalın lotlar hop koyulup hop verilip aliniyor yani tam bir ******** var tahtada kalina
    oturasica yav şu şirketin sahibi bfrenin patronunda veya herhangi bir yabancida olsa inanıyorum ki en az 50-60 bin TL lerde olurdu bu patron dingil yapa yapa kendisi tambir dingile dönmüş geberse de kurtulsak belki çocukları anlaşamaz satarlarsirketi başka ne diyelim
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,644
     Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    Sevgili dostum tahtada bir pustluk dönüyor kalın kalın lotlar hop koyulup hop verilip aliniyor yani tam bir ******** var tahtada kalina
    oturasica yav şu şirketin sahibi bfrenin patronunda veya herhangi bir yabancida olsa inanıyorum ki en az 50-60 bin TL lerde olurdu bu patron dingil yapa yapa kendisi tambir dingile dönmüş geberse de kurtulsak belki çocukları anlaşamaz satarlarsirketi başka ne diyelim
    50-60 onun olsun 10.000 olsa…En son ne zaman 10.000ü gördü unuttuk!

Sayfa 496/498 İlkİlk ... 396446486494495496497498 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •