Sayfa 680/707 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690 ... SonSon
Arama sonucu : 5651 madde; 5,433 - 5,440 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bedri görüyorsun benim bımoş neler yapıyorsenle aynı tahtaları trade ediyoruz dedim ama sen dün şok yazdın
    Portföyümün muhteviyatı ile ilgili yazı yazsam millet beni zopaylan kovalar,red listesine alır selam vermez,whatsupp ından siler, 46 lık raporumu nereden aldığımı sorar,yediğimiz yürekden numune alıp hıfzısıhhaya gönderir.
    O sebep ile iki yıldır hiç hisse başlıklarına yazmıyorum . Çok rahatım.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bedri görüyorsun benim bımoş neler yapıyorsenle aynı tahtaları trade ediyoruz dedim ama sen dün şok yazdın
    Şoktan %1.5 anca alabildim..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3. �� Muhbir
    @ajans_muhbir
    ·
    2d
    TÜPRAŞ işçileri, Kocaeli'de düşük zamma karşı düzenledikleri eylemde polis barikatını aşarak E-5'i trafiğe kapattı.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Borsadaki zararlar maaşlardaki gelir vergisine mahsup edilecekse ok
    Ohooo abi sen bordro mahkumuysan sagmal inek gibi bir şeysin. Gecmis olsun

5.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    �� Muhbir
    @ajans_muhbir
    ·
    2d
    TÜPRAŞ işçileri, Kocaeli'de düşük zamma karşı düzenledikleri eylemde polis barikatını aşarak E-5'i trafiğe kapattı.
    1-2 saat oldu,, körfez gişeleri çıkışını kapattılar, E5 değil, yarım saat sürdü, sonra tüpraş girişine doğru ilerlediler, şimdi tüpraştan arac çıkışı yapılamıyor. E5 ve otoyola girişler acıldı.

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ohooo abi sen bordro mahkumuysan sagmal inek gibi bir şeysin. Gecmis olsun
    Yok vatandaş gelir en azından ödediği vergi kadar zarar eder ne de olsa bedava diye.

Borsada para yakacak adam lazım hâla

7.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Yok vatandaş gelir en azından ödediği vergi kadar zarar eder ne de olsa bedava diye.

Borsada para yakacak adam lazım hâla
    O zaman guccuk yatırımcı zararını devlete kitlemis olur. Guccuk yatırımcının başını tutmakta olan kurum ve kuruluşlar kendi ayaklarına sıkmış olur. Cık. Laytning bunu beğenmez

8. 2 ekip son 15 gündür gözüme çarpıyor bulls ve tera dan işlem yapanlar
    plakanızı aldım dikkat ediyorum hiç çevirmeye takılmıyorlar
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 680/707 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •