Sayfa 165/165 İlkİlk ... 65115155163164165
Arama sonucu : 1316 madde; 1,313 - 1,316 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Azerbaycan Pakistan'a destek verdiğini açıkladı.
    Aliyev'in dostu İsrail Hindistan'a destek verdiğini açıkladı. Azerbaycan İsrail ile karşı saflara düştü....
    Türkiye Pakistan'a destek verdiğini açıkladı.
    Rusya ve İran'dan pek ses çıkmadı şimdilik. Yada çıktı da ben atladım....

Çin'in konumu belli. Pakistan tarafında...
    Pakistan hava kuvvetleri Çin yapımı uçaklarla Hint uçaklarını düşürünce Çin'li firmanın hisseleri tavana kitlemiş....

Pakistanlı pilotlar Hinditliler'in Avrupa'nın küçük ülkesinden aldıkları uçakları da keklik gibi avlamış. Hintliler aynı Avrupa'nın küçük ülkesine verdikleri yeni uçak siparişlerini gözden geçirirler herhalde....
    Yunanlılar ve Mısırlılar o uçaklardan almışlardı. Aldıklarına pişman olmuşlardır muhtemelen.....
    Az önce de bir yerde yazdık, sisin ki daha derli toplu olmuş. 3 bilinmeyenli denklemin ötesinde bir durum var. Umarım konu ilerlemez.

2.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku

30-endeks sakin başladı, biz kapalıyken yurtdışı ralli yapmıştı, lakin deprem oldu psikolojiler bozulmuş olabilir.. şu an dirençteyiz, burdan yukarı uzama ihtimaline oynamak istemem, short fırsatı kovalarım.. gerçi aşağı doğru da marjı pek yok, nşa 10050 desteği tutunması beklenir.. teknik beklenti- dar alanda kısa paslara devam.. 'tabutta röveşata' diye bi film vardı, dervişe niye bu ismi koyduğunu sormuştum -röveşata atmanın en zor olduğu yer tabutun içiymiş..
    nisan 2.yarıda destek olarak çalışan 10.050 vade sonu günü aşağı kırıldı, şimdi de mayıs ilk3 gün itibariyle direnç olarak çalışıyor, bugün de max 10056 gördü, satış yemeye başladı.. gerçi gün sonuna daha vakit var, üste atarsa görünüm pozitife döner.. lakin dayak daha muhtemel

aselsan kalmadı elimde, biraz kchol aldım dün bugün.. endeks hisseleri zayıf seyrederken xtumy tarihi zirve yaktı, çöp hisselere bi dönüş var, 2020 gibi

3. Hindistan Pakistan’a yeni bir füze saldırısı başlatmış…

4. https://somaliguardian.com/news/soma...il-in-somalia/

…..

Resmi açıklamayı beklemek lazım…

Sayfa 165/165 İlkİlk ... 65115155163164165

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •