Sayfa 683/724 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693 ... SonSon
Arama sonucu : 5792 madde; 5,457 - 5,464 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Aslında normal, ayhan başkan dan taktik al, o daha iyi bilir o işleri
    Abi çok büyük bir bela var akşam aradım başkanı akıl aldım ondan kurtulmak lazım sonra üç tane daha var. Aidattan fazla para topluyorum. Şimdilik ses yok. İyi gidiyor düzene girince bırakırım

2. Vobda mutlak kazanmalısınız, yohusa paralar Bozkurt dayuya gider
    Hamdım Piştim Yandım

3. Mertabi akşam gelince şu ereğli analizini bi daha yap bakalım ne formasyonu çiziyi
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mertabi akşam gelince şu ereğli analizini bi daha yap bakalım ne formasyonu çiziyi
    kanalın tepesini gördü kar al yaptık.
    trend olmayan borsada mal taşıtırlar , yapabilen trade eder.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar ve Karadeniz'deki keşiflerle talihimiz değişti. hürriyet

Abi seçime git seçime, bir şey deneyeceğiz.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Etkili Haber
    @etkiliihhaber
    ·
    4s
    Levent Gültekin:

"Ekrem İmamoğlu operasyonu Erdoğan'ı aşan bir şey. Onu bir şekilde ortak ettiler. Çok kendi tercih ettiği bir şey olduğunu sanmıyorum.

Bütün AK Partililer, 'Bu operasyonu neden yapıyoruz, bu bize zarar veriyor' diyor."
    "Giddens’ın geleneksel otorite ile ulus devlet arasındaki mutlakiyetçi dönemde iktidar kuran “devlet krallar” için tespitini burada hatırlatmak gerekiyor. Bu tip yöneticiler, alt bürokrasinin birbiriyle çatışmasını teşvik eder ve kliklerin rekabeti üzerinden iktidarını sağlamlaştırır. Bir nevi hakem olarak güç kümeleri arasındaki çatışmayı yönetecek ve sonlandıracak nihai otorite olarak görülür. Yani hiçbir şey krala rağmen olmaz, aksine her şey kralın desteğini ve övgüsünü almak için yapılır. Rekabetin amacı budur. Kral bu rekabetten memnundur, izler ve bir noktada hüküm verir. Bu hüküm verme hali zaten iktidarın ta kendisidir."
    @bozpek
    Bu yorum bana daha mantıklı geldi.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar ve Karadeniz'deki keşiflerle talihimiz değişti. hürriyet

Abi seçime git seçime, bir şey deneyeceğiz.
    kendi talihinden bahsediyor di mi

Levent Gültekin son genel seçim öncesi Kılıçdaroğlu'nun kendisine seçim sonucunun AKP lehine olmasını kimsenin değiştiremeyeceğini söylediğini söylemişti.

Sayfa 683/724 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •