Sayfa 578/583 İlkİlk ... 78478528568576577578579580 ... SonSon
Arama sonucu : 4658 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    İngiliz her evin önüne vergi memuru dikecekmiş ,bundan kendileri ve çevresi hariçmiş
    Yakında insanların müsait yerlerine çipte takar bunlar. Veya taktılar haberimiz yok..

2. Aylik tuketici kredisi faizi %6 civarinda millet icralik durum baya kotu

https://www.reddit.com/r/Yatirim/com..._icral%C4%B1k/

Aylik %6 nedir arkadas bir kac ay odeyemezsen toplam tutar manyak gibi artar

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Ve bunlara kanun nizam yok ortalarda geziyorlar,başkası tarafındada tetikçilik yapıyor,içeridede fazla kalmıyor hayatını böyle idame ediyorlar,iran kadar bile olamadık,böylelerini vincin başında sallandırıyor.
    zannediyorum hapishanelerde yer kalmadi ondan saliyorlar bunlari

Bir suru hapishane insaati var onlarin bitmesi gerekiyor

4.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    İngiliz her evin önüne vergi memuru dikecekmiş ,bundan kendileri ve çevresi hariçmiş
    OSB'ler için 200 bin vergi memuru alırlar, böylelikle birilerine iş yaratılmış olur.

Yalnız kamuya maliyeti 6 milyar USD/yıl olur.

O paranın yarısını toplayabilirler mi şüpheli.

Ama üretim yapanlar iyi taciz edilir o ayrı.

5.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Aylik tuketici kredisi faizi %6 civarinda millet icralik durum baya kotu

https://www.reddit.com/r/Yatirim/com..._icral%C4%B1k/

Aylik %6 nedir arkadas bir kac ay odeyemezsen toplam tutar manyak gibi artar
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    zannediyorum hapishanelerde yer kalmadi ondan saliyorlar bunlari

Bir suru hapishane insaati var onlarin bitmesi gerekiyor
    Yaw sen Miami den benim İstanbul'da olduğumdan fazla ülkede ki ekonomi ve genel politikaları biliyorsun.

Sankim Miami de değilde Keçiören ve/veya Altındağ kahvehanelerinde takiliysiiin.

Abe pisişik pisikletçim- beldesanim

Miami de çifti pazarında tomato kaç dollar , dollar general de her hafta kaç para harcıyorsun , kiralar nasıl downtown da , DHL de Wall -Mart da saatlik ücret ne kadar , bu yıl sağlık sigortasını kaça yaptırdın insan bi haber verir.

6. Ümit Karan, 2015 te oturduğu apartmanın güvenlik görevlisi İ.A.'ya basit cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesi ile 1 yıl 8 ay hapis cezasını çekmek üzere tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/spor/e...erildi-2336191

yok tutuklu değil benim bildiğim mahkemeye gitmiş ama sanırım yatmayacak
    bir halt olacağı yok.

8. 6 sene önce istanbul'dan ayrilıp bir köye yerlestim. Evimin ilerisinde bir tarla vardı, tarlanın ortasında derme catma, naylonlarla, kartonlarla, tahtalarla yapilmis bir baraka, kiralayanlar fakir... kabak yetistiriyordu, neredeyse her hafta ilacladigini izledim balkonumdan. Hasat zamani geldiginde de degisen birsey olmadı. Hasat oncesi, ve hasat aylar boyu devam ederken ilaclama duzenli olarak devam etti. Sanirdik ki hasattan aylar once ilaclama kesiliyor. Hayır. Oyle olmadıgını gozlerimle gördum. Kabak yemiyorum artik. Simdi yasadigim köyde ise barbunyalar, fasulyeler ayni durumda. Köylü cahil. Ilaclamayın, zehir bu diyorum. Ben hep yapiyorum, bak bana hic birsey olmadi diyorlar... artık topraklar sömürülmüs, organik maddece fakir. Toprak tabakası fakirlesince, bitkiler de zararlilara acik hale geliyor. Tek tip monokultur uretim demek, bir zararli gelince uretimin azalmasi demek. Dayanikli degil su an ki tarim sekli. Surekli ilaclamayla, pestisit. Insektisitlerle bitkileri zararlilardan koruyacak yararli bocekler, ve mikroorganizma da ölüyor. Eh, insanın aç gözlülügünü, bir avuc topraktan verebileceginden daha fazlasini almak isteyen insanin ahlaki cöküsünü de denkleme ekleyince ulkemizde manzara bu. Peki denetim mekanizmasi neden calısmıyor? Neden? Sorular cok, yanitlar farklı farklı olabilir. Ama cok net birsey var, ne yapabiliriz? Bunu degistirmek icin, kanun yasa cıkarıcılarına nasil sesimizi duyurabiliriz? Toplu davalar acabilir miyiz mesela birlesip? Zehirli uretim yapan birkac firmanın kanunen alabilecegi bir ceza var mıdır? Belki hukukcular varsa burada bir ses ederler?

https://www.instagram.com/p/DJJ7ilhI...RlODBiNWFlZA==

Sayfa 578/583 İlkİlk ... 78478528568576577578579580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •