https://x.com/holahaber/status/19201...eDd3QxWxA&s=08
18 yaşında nerden geldi bu para en iyisi sormaaaa
carteeeelllll
Ayhan abi enerji tamamen boşalamamış
İTÜ akademisyenlerinden İstanbul depremi raporu: Enerjinin sadece yüzde 12'si boşaldı
İstanbul Teknik Üniversitesi akademisyenlerince hazırlanan ön raporda, Silivri merkezli 6,2'lik depremin ve sonrasındaki artçı sarsıntıların büyük enerji boşalmasına yol açmadığı, 1766'dan beri biriken enerjinin yüzde 88'inin hala mevcut olduğu tespiti yer aldı
https://gazeteoksijen.com/turkiye/it...bosaldi-241322
Ekrem İmamoglu’nun X hesabının mahkeme kararıyla engellendiği açıklandı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Başakşehir futbol takımı...
İstanbul BŞ
Başakşehir Kulübü'nün sahibi kimdir?
Göksel Gümüşdağ
Doğum 10 Ekim 1972 İstanbul, Türkiye
Vatandaşlığı Türkiye Cumhuriyeti
Milliyeti
Partisi Adalet ve Kalkınma Partisi (2002-günümüz)
Başakşehir Spor Kulübü kaça satıldı?
birden ibb meclis üyesi veya başkanı olan göksel gümüşdağ 16.500.000 liraya 7 iş adamı ile beraber satın alıyor.
2014’de yine sadece devletin bütçesiyle başakşehir ilçesine kocaman bir stadyum ve hemen yanına türkiye’nin en iyi antrenman ve kulüp sosyal tesisleri yapıldı. ‘ne var canım, her ile stadyum yapılıyor’ demeyin. bu çok farklı! dikkat ediniz, başakşehir’e devasa bir stadyum yapılırken orada hiç bir profesyonel futbol kulübü yoktu! olsa ne yazar, zaten 10km ötede dev gibi olimpiyat stadı var. ona rağmen devletin parasıyla yeni bir stat yapıldı. normal semt sahası, park, halısaha, spor alanı yapılsa halka hizmet için deriz, tebrik ederiz, ama devletimiz esrarengiz bir şekilde tek bir profesyonel futbol kulübü olmayan bir ilçeye avrupa standartlarında türkiye’nin en modern stadlarından birini yaptı. şimdi buraya dikkat! diğer illerde yaptığı gibi sadece stadyum yapıp bırakmadı, futbol kulübü bile olmayan bu ilçeye, stadyumun hemen yanında türkiye’nin en son teknoloji, en iyi antrenman tesisleri ve antrenman sahalarını yaptı. (bu tesisler seviyesinde tesisler, bügün 3 büyüklerde bile yok)
Böyle uzar gider,yani İBB 'nin gelirleri iktidar tarafından böyle talan edildi,bu en basiti,yandaşlara aktarılanlar ne kadar bilinmiyor...TRT kurumu tarafından reklam yapılarak hala destek veriliyor,guya sorsan şahıs takımı,seyircisi bile olmayan bir takım...
Şimdi gel imamoğluna hırsızlık damgası yapıştır onu hapse at,daha iddianemesi bile yok ortada,masak raporlarında usülsüzlükler bile gözükmüyor vs uzar gider,bide diploma olayı var,o hep ironi,yani ifşalarında bizde böyle yapmıştık zamanında bizden farkı yok diye görün bu durumu diye guya halka empoze etmeye çalışıyorlar,yandaş,yalaka medya hergün dürmadan haber yaptı,başınıda TRT çekti,şimdi guya mahkeme kararıylan yasak geldi![]()
AKP'li vekilden akıl almaz döviz önerisi! Vatandaşa yasak olsun dedi!
Vatandaş dövize hücum ettiğinde , yurttaşlar yurtdışında ucuza gezmek için ucuz döviz bulamıyor...
Bu kalıp bana ait değil ,
Bu çok eskiden de Süreyya plajı için sanıyorum Hürriyet haberi idi.
"Halk plajlara hücum etti vatandaş denize giremiyor" diye ...
Bunu şöyle de çözmek mümkün " her türlü döviz ve altin kapatılsın, düğünlerde hazine garantili gram altın sertifikası kaat olaraktan geline takıla "
Gelinler bayram seyranda bilezik göstereceğine çengelli iğne ile elbiseye tutturulmuş altın sertifikası ile el öpmeye gider.
Bu sayın vekile fikir olaraktan kıyak geçiyorum bunu da savunabilir sayın vekilimiz
Yalnız bu tarz yazılarda vekil kim ve nerede konuşmuş net olmalı sallamasyon olmasın .
Son düzenleme : Desidero74; Bugün saat: 13:09.
Yer İmleri