Sayfa 485/486 İlkİlk ... 385435475483484485486 SonSon
Arama sonucu : 3884 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Bir kaç sayfa önce bu durumu detaylı yazdık, rahat olun. Ve hatta bu adamlar rahatsız oluyorsa Alarko kesinlikle çok çok doğru yolda ilerliyor.
    Açıkçası ben "halkı kışkırtma" veya "sabotaj" gibi durumlardan korkmuştum fakat sözleriniz beni rahatlattı.

Sağ olun Sn.CAKIR24

2.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Açıkçası ben "halkı kışkırtma" veya "sabotaj" gibi durumlardan korkmuştum fakat sözleriniz beni rahatlattı.

Sağ olun Sn.CAKIR24
    Hocam Afyonda 1 tane sera yaptım, aktürklere, Afyonda belli bir sıcak su miktarı var, Alarko Gen le başlayan bir isim vardı, sanırım orayı satın aldı, yeri çok güzel, ismini hatırlayamadım. Bu bölgede sıcak su sınırlı ve eski sera sahipleri doğal oalrak yeni yatırımalrı istemiyor, 90 derece suyun sıcaklığının düşeceğini düşünüyor. Yani pastayı paylaşmak istemiyor. 80-90 derece sıcak su serada sıfır maliyete eş değer güce sahiptir. Konu toplumsal değil, keşke toplumsal olsa, konu sadece kişisel menfaat.

...

Alarko da şu an enflasyona endeksli olarak ilk çeyrek net kar beklentileri 485 milyon TL. ile 570 milyon TL. arası bir rakam olabileceği aracı kurumlarca tahmin ediliyor..İnşallah bu tahminlerin üzerinde olur...Holding olması sebebiyle önceden karlılığını tahmin etmesi zor olan grup içinde yer alıyor.. Muhtemelen yarın akşam öğreneceğiz..
    Son düzenleme : loruhlano; Dün saat: 11:24.
    ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,924
    sn loruhlano
    eğer piyasalarda yem olmak istiyorsanız istediğiniz kadar sabırsız olursunuz. ama size benim sonradan girdiğim bir kooperatif örneği vereyim. 1990 larda veya öncesinde kurulmuş ben sanırım 2000 başlarında girdim. hala arsa kooperatfi ve artık herkes isyanda... az para verdiğinizde insanlar umudunu satıp gidemiyor...
    kendi adıma faizle işim olamaz. başka da yatırım yapabileceğim bir yer yok. ya da 80 li yıllardan beri silinen her şeylerini bir kaç tur kaybeden traderlardan mı olalım...

sn value

yazının altındaki mesajları okursanız her şey daha açık olur. zaten ben de yorumlara dikkat çekmiştim... oralarda arazileri değerlenen insanlar bunlara prim vermezler. baldırı çıplakları da sevgili güvenlik kuvvetlerimiz halletsin. karanlıkta mum arayacaklarına işlerini yaparlar...
    Son düzenleme : tovbekar; Dün saat: 13:24.

XU-100 de 9168 olan kısa vade direnç, Alarko da 89,05 dir...
    ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,272
    Her seçtiğim kağıdı 7 sene alırım 1986 dan beri borsadayım. Trade yaparım ama elde kalan lot sayım sürekli artar. Beni yıldırmak imkansızdır. Hisse başı kar dipte iken alırım sonra temettü ye takılırım. Mesela senin hedefin ne ? sorusuna hedef mi ne ? diye ebleh ebleh bakarım . Kazanan firmada satmak ile ilgili fiyat hedefi olmaz. 7 sene kazanacak olan ve KAr eden Kazanan bir firma hissesi satılmaz. Diğer bir husus Teknik analiz yalandır. Büyük balıkların küçük balıkları avlamak için kullandıkları kullanışlı bir alettir. İyi kağıt seçiminden sonraki dostu zamandır.
    Bence siz de Hisse başı EFK , Hisse başı EBiTDA ne kadar mış her qtr ne kadar değişmiş bir bakın derim. Ben dipten pozitife bir evrilme görüyorum. Ayrıca GAuss eğrisinde ortada olan TTRAK AEFES gibi karlı şirketler yerine tarıma tohuma arsaya ( Ki evrende çoğalmayan tek emtia ) yatırım yapan özellikle bankası olmayan bir holding daha feasible geldi bana . BAnkası olan Sahol KCHOL ortada. Benim bakış açımdır kimseyi bağlamaz. saygılar,

Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Sayın Tövbekar, Türkiyede o süreci sabredebilecek yatırımcı sayısı yapılan istatistiklerde neredeyse 10.000 kişide 1 kişiye denk geliyormuş....1 hissede 1 yıl sabredebilen ise 1/1000 miş, özellikle de topikleri okuyup, her an topiklerin içindelerse... Bu olayı, yıllar boyunca çevremden de çok iyi tespit ettim...Süre biraz geçince Topiklerdekiler bile silinip yok oluyor...1 yıl sonra bambaşka nickler, apayrı kişiler...Topiklerde bile çok nadirdir uzun vadeli olabilen..
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

https://www.linkedin.com/posts/ilhan...MX8qlZXakCR5fQ

68.gün diyor.
    Acaba 90 günde hasat tamamlanır mı?

Yılda 3,5 hasat olur mu?

Bilen arkadaşlar var mı?

Sayfa 485/486 İlkİlk ... 385435475483484485486 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz