Her seçtiğim kağıdı 7 sene alırım 1986 dan beri borsadayım. Trade yaparım ama elde kalan lot sayım sürekli artar. Beni yıldırmak imkansızdır. Hisse başı kar dipte iken alırım sonra temettü ye takılırım. Mesela senin hedefin ne ? sorusuna hedef mi ne ? diye ebleh ebleh bakarım . Kazanan firmada satmak ile ilgili fiyat hedefi olmaz. 7 sene kazanacak olan ve KAr eden Kazanan bir firma hissesi satılmaz. Diğer bir husus Teknik analiz yalandır. Büyük balıkların küçük balıkları avlamak için kullandıkları kullanışlı bir alettir. İyi kağıt seçiminden sonraki dostu zamandır.
Bence siz de Hisse başı EFK , Hisse başı EBiTDA ne kadar mış her qtr ne kadar değişmiş bir bakın derim. Ben dipten pozitife bir evrilme görüyorum. Ayrıca GAuss eğrisinde ortada olan TTRAK AEFES gibi karlı şirketler yerine tarıma tohuma arsaya ( Ki evrende çoğalmayan tek emtia ) yatırım yapan özellikle bankası olmayan bir holding daha feasible geldi bana . BAnkası olan Sahol KCHOL ortada. Benim bakış açımdır kimseyi bağlamaz. saygılar,

Originally Posted by
loruhlano
Sayın Tövbekar, Türkiyede o süreci sabredebilecek yatırımcı sayısı yapılan istatistiklerde neredeyse 10.000 kişide 1 kişiye denk geliyormuş....1 hissede 1 yıl sabredebilen ise 1/1000 miş, özellikle de topikleri okuyup, her an topiklerin içindelerse...

Bu olayı, yıllar boyunca çevremden de çok iyi tespit ettim...Süre biraz geçince Topiklerdekiler bile silinip yok oluyor...1 yıl sonra bambaşka nickler, apayrı kişiler...Topiklerde bile çok nadirdir uzun vadeli olabilen..
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri