Sayfa 400/400 İlkİlk ... 300350390398399400
Arama sonucu : 3200 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1. ereğlideki oyaklama sıkıntısı devam ediyor.tukaşın satışı enteresandı.yıllarca tukaşı kötü yönetip bol bedelli şekilde kimselere de hesap vermeme şeklinde sonra sattılar nasıl kaça satıldı internette araştırın sonra hektaş darmadaan .sırada ereğlimi var. maaşlı elemanların yönetimindeki oyaklama abidikleme sistemi devam ediyor gibi .ereğlide neler oluyordan önce oyak maaşlı elemanların yönetiminde ereğliyi ne hale getirdiler.izle incele araştır..böyle şişe cam var birde aynı şeklide maaşlı elemanların yönetiminde .patron yok yani .birde patronlu ama artık sıkıntı yaratan sabancılar.sasa nın hali ortada sabancılarda yıllarca zarar bilançolar bedelliler batık şirket sabancılar sattı borsanın en değerli şirketi oldu her bakımından sabancıların enerjisanıa dikkat .nasıl becerdilerde zarar ettiler çok önemli sabancılar izle incele neler oluyo .

2. Altın haberi ayğına millete malı yine verdiler

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Altın haberi ayğına millete malı yine verdiler
    -3R3GL de sabah saat 11 de uyarımı yapmıştım haber gelmedikçe satış devam edecek, umarım dikkate alan olmuştur!

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    EREGL de beklenen haber gelmedikçe -3R3GL satış yiyecektir, bugüne dikkat!
    ve 3REGL de o -3 geldi!!!

5. Ereğliye de çaktılar be

-3R3GL de -3 dedim ama takasa bakılırsa fazlası da gelecek gibi! Diğer 7 mlyn lota yakın mal almış! (bu arada paylaşım yaptığım resim yükleme sitelerinin hiçbirisi çalışmıyor, bunu bulabildim) Pay Vadelisi -4
    https://ibb.co/C5sx28Vv

EREGL günlük, bugün görmediği en alt fiyattan eşleşti, beklenen haber gelmezse satış devam eder! 6.2 lik deprem günü alışa başlayan YapıKredi bugün sattı, sonrasında alan QNB ise bugün satışları karşılayarak alıma devam etti!
    -3 beklerken -4.8 oldu, ben se erken kapanmaya başladığım shortlara üzüleyim! pozisyonum flat!
    https://ibb.co/Qv2KV6Tf

8. Vay be sen böyle mi oldun EREĞLİ , küçük kağıtlar gibi bir gün sert aşağı bir gün sert yukarı
    Ne yazarsam yazayım, kişisel fikirlerimdir ve kesinlikle bir yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 400/400 İlkİlk ... 300350390398399400

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •