Sayfa 621/623 İlkİlk ... 121521571611619620621622623 SonSon
Arama sonucu : 4977 madde; 4,961 - 4,968 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. İmamoglu tweetr engellemesi,bide dun cok dusmedi onun da acisini cikarmasi lazim aksama -2,-3 beklerim froto dan bugun istikrarli soyguna devam

2. Yok ya gerçekten tadı kaçtı bu hissenin koçların kuzuların ülkenin.
    Zararımı çıkarayım 1 gün durursam namerdim. Kendim kaşındım açıkçası tekrar girmekle.
    Ulan bilançon iyi ihracatın iyi kur durumu iyi parite iyi ne bok peşindesin hala (üç kağıtçı çakallar) şu kelimeyi bana Ford un söyleteceğini hiç tahmin etmezdim.

3.  Alıntı Originally Posted by fLameng Yazıyı Oku
    Yok ya gerçekten tadı kaçtı bu hissenin koçların kuzuların ülkenin.
    Zararımı çıkarayım 1 gün durursam namerdim. Kendim kaşındım açıkçası tekrar girmekle.
    Ulan bilançon iyi ihracatın iyi kur durumu iyi parite iyi ne bok peşindesin hala (üç kağıtçı çakallar) şu kelimeyi bana Ford un söyleteceğini hiç tahmin etmezdim.
    Borsada ilk yıllarımdı, bir bayram öncesi aracı kurum çalışanı dealer kibirli bir şekilde bayram öncesi babalar kimseyi harçlıksız bırakmaz gibi bir kelam etmişti. O an veyada devamında kısa vadeli al - satçı olmamaya, sağlam hisselerde gerekirse onlarca yıl beklemeye karar vermiştim. Benim inadım, sizin kibrinizden daha büyük demiştim kendi kendime. Yazdıklarınızı okuyunca nokta atışı o an geldi aklıma, paylaşmak istedim.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    İmamoglu tweetr engellemesi,bide dun cok dusmedi onun da acisini cikarmasi lazim aksama -2,-3 beklerim froto dan bugun istikrarli soyguna devam
    imamoğlu'nun bilhassa anadolu'da sanıldığı gibi bir karşılığı yok. fonlar kendilerine istedikleri güvenceler-imtiyazlar verilince ne Imamoğlu'nu ne bir başkasını dikkate alır. istedikleri kadar silkeleyince götürecekler, borsa kurulalı bu kural değişmedi.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Davudiskender Yazıyı Oku
    Borsada ilk yıllarımdı, bir bayram öncesi aracı kurum çalışanı dealer kibirli bir şekilde bayram öncesi babalar kimseyi harçlıksız bırakmaz gibi bir kelam etmişti. O an veyada devamında kısa vadeli al - satçı olmamaya, sağlam hisselerde gerekirse onlarca yıl beklemeye karar vermiştim. Benim inadım, sizin kibrinizden daha büyük demiştim kendi kendime. Yazdıklarınızı okuyunca nokta atışı o an geldi aklıma, paylaşmak istedim.
    Merhaba Yok işte maalesef ilk yıllar gibi değil borsa. Bende 2000 li yıllarda ki borsayı özlüyorum.
    O uzun vade olayı eskidendi ülkenin bistin her şeyin sureti değişti.
    Bir günde bir bakmışsınız ortağı olduğunuz şirketin sırf İktidara muhalefet diye altı oyulmuş.
    Uzun vade olayı Bistte bitmiştir bu kadar riski yüksek olan bir ülkede tutmuyor artık o işler.
    2023 de Ford alan bi arkadaş şu an portföyü aldığı fiyatta duruyor.
    2 senede yediği enflasyonu da hesaplarsan ağlaması lazım.
    Geçmişte çok kazandırdı evet Bistin amiral gemilerindendi lakin artık Mustafa koç yok.
    İktidarla sürtüşen Ali koç var başarısızlığını kabul etmeyip Fenerbahçenin yakasından dahi düşmüyor kaç senedir.
    İş adamı isen siyasete futbola bulaşmayacaksın abi ortada olacaksın Mustafa koç Rahmi koç bunlar çok iyi beceriyorlardı bu işi.
    Şimdi ben 2023 de 900 liralardan aldığımı var say 2 yıl geçmiş hala 900 lira yediğin enflasyon %100 ü geçmiş .
    1.800 lira olacak ki enflasyona yenilmeyelim karı boş ver ne zaman çıkacak bu zarar !
    15 yıl -10 yıl sonramı alsınlar münasip bir yerlerine soksunlar.
    İşin özü zamanlama her şeydir borsada uzun vade değil.
    Bizim gibi sağlıksız ülkelerde zamanlama 1 sıçrarsın 2. de yakalarlar...

6.  Alıntı Originally Posted by fLameng Yazıyı Oku
    Merhaba Yok işte maalesef ilk yıllar gibi değil borsa. Bende 2000 li yıllarda ki borsayı özlüyorum.
    O uzun vade olayı eskidendi ülkenin bistin her şeyin sureti değişti.
    Bir günde bir bakmışsınız ortağı olduğunuz şirketin sırf İktidara muhalefet diye altı oyulmuş.
    Uzun vade olayı Bistte bitmiştir bu kadar riski yüksek olan bir ülkede tutmuyor artık o işler.
    2023 de Ford alan bi arkadaş şu an portföyü aldığı fiyatta duruyor.
    2 senede yediği enflasyonu da hesaplarsan ağlaması lazım.
    Geçmişte çok kazandırdı evet Bistin amiral gemilerindendi lakin artık Mustafa koç yok.
    İktidarla sürtüşen Ali koç var başarısızlığını kabul etmeyip Fenerbahçenin yakasından dahi düşmüyor kaç senedir.
    İş adamı isen siyasete futbola bulaşmayacaksın abi ortada olacaksın Mustafa koç Rahmi koç bunlar çok iyi beceriyorlardı bu işi.
    Şimdi ben 2023 de 900 liralardan aldığımı var say 2 yıl geçmiş hala 900 lira yediğin enflasyon %100 ü geçmiş .
    1.800 lira olacak ki enflasyona yenilmeyelim karı boş ver ne zaman çıkacak bu zarar !
    15 yıl -10 yıl sonramı alsınlar münasip bir yerlerine soksunlar.
    İşin özü zamanlama her şeydir borsada uzun vade değil.
    Bizim gibi sağlıksız ülkelerde zamanlama 1 sıçrarsın 2. de yakalarlar...
    Hadi sen yine 900 e 900. 2 sene de faiz/enflasyon getirisi az değil ok.
    Ya 1100 1200 lerde burada hisse yi köpürtenler. Birden bire belirip düştükçe alacağımcılar. 15 senedir hisse taşıyorumcular temettücü emekliler falan düşse de alsakcılar uzun vadeciler . 2 dolar üstü eregl pazarlayanlar .33-35 dolarda froto pazarlayanlar. ??

Parasının değerini koruyamayan + parasının değer kaybını ana ekonomik politika olarak belirleyen bir ülkede temettü ile emeklilik falan olmaz.
    Şimdi bütün bunlar unutulacak ama 2 sene ama 5 sene sonra yine birileri çıkıp temettü hayalleri satmaya başlarsa önce kürekle ağzına vurun sonrada ardınıza bakmadan satın ve kaçın.

Benim penceremde froto dolar bazlı değerine yaklaşmıştır. 2 2.2 (eskinin 20 22 doları) alım için uygun yerlerdir. Eski zirvesine gelse bile dolar bazlı yüzde 50 gibi oldukça sağlam bir getiri sağlamış olur. Orada bu yukarıda yazdığım hisse köpürtücüler anca zararlarını çıkarırken akıllı yatırımcı dolar bazlı yüzde 50 sini cebine atmış çayını içiyor olur.

7.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Hadi sen yine 900 e 900. 2 sene de faiz/enflasyon getirisi az değil ok.
    Ya 1100 1200 lerde burada hisse yi köpürtenler. Birden bire belirip düştükçe alacağımcılar. 15 senedir hisse taşıyorumcular temettücü emekliler falan düşse de alsakcılar uzun vadeciler . 2 dolar üstü eregl pazarlayanlar .33-35 dolarda froto pazarlayanlar. ??

Parasının değerini koruyamayan + parasının değer kaybını ana ekonomik politika olarak belirleyen bir ülkede temettü ile emeklilik falan olmaz.
    Şimdi bütün bunlar unutulacak ama 2 sene ama 5 sene sonra yine birileri çıkıp temettü hayalleri satmaya başlarsa önce kürekle ağzına vurun sonrada ardınıza bakmadan satın ve kaçın.

Benim penceremde froto dolar bazlı değerine yaklaşmıştır. 2 2.2 (eskinin 20 22 doları) alım için uygun yerlerdir. Eski zirvesine gelse bile dolar bazlı yüzde 50 gibi oldukça sağlam bir getiri sağlamış olur. Orada bu yukarıda yazdığım hisse köpürtücüler anca zararlarını çıkarırken akıllı yatırımcı dolar bazlı yüzde 50 sini cebine atmış çayını içiyor olur.
    Bu arada maliyetim 900 değil örnek verdim.
    Lakin kelimelerine harfiyen katılıyorum

8.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Özetle bazı sermaye artırımları bazı şirketler için 10-15 yılda bir gelen fırsattır. İyi değerlendirin, bunu muhtemelen bir çoğumuz tekrar görmeyecek.
    ford sermaye artırımı büyük bir fırsattı, halen de fırsat olmaya devam ediyor. bu kendi yatırımcısı az cok biliyordur ama diğer batak senetlerde vakit kabedenler malasef bilimiyor.

Sayfa 621/623 İlkİlk ... 121521571611619620621622623 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •