Sayfa 715/724 İlkİlk ... 215615665705713714715716717 ... SonSon
Arama sonucu : 5790 madde; 5,713 - 5,720 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    cambaza bak oyunun cambazı tuprs ve aselsan...
    bir tanesi katar sporla yukarı sürdüler diğerini badem bofasıyla sonuçta aynı ekipler kimse kimsenin sahasına basmadan makinalar desen son model senin tesla gibi
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    sen aselsan alacam bebişe dediğinde sana petkimi düşün dediğim için üzgünüm. asdasds.
    sidom mu dediydi, endekste oyunu aselsanın üstüne kurabilirler diye.
    sonuç tiren gitti, bizde öküzlünk baki kaldı. asdasds.
    Geçen sene dediydin heralde yannuş hatırlamıyorsam dayucuğum.seni dinleseydim bebişko trene binip şuan öküz gibin zengün olucağıdı,ben büüüle kötülük yapamam mahdum hazırcı olmasın, suyuniçinde yesin zopayı piyasada pişsin istedim asdasdas
    Hamdım Piştim Yandım

3. %1 kaldırın şu bankaları da 9300 yapalım bari.

4. Bu piyasada çekirge olduğum zamanlar ustam şunu söylemişti trader olduğun zamanlar böyle havalarda kapanışlara dikkat et derdi neden diye sorduğum da ya yeni bir hareket başlayacak yada yeni dipler görülücek derdi bu yüzden bugunkü kapanış önem arz edicek kendi adıma.
    FORMASYON AVCISI 53

5. benim bımoş la topu karşılayıp diğer tahtalarda kar realizasyonu yapıyor bu döngüye bakıcaz kısa vade
    FORMASYON AVCISI 53

6. ben makinaların başına döner böyle günler ayrılmamak gerekli ipnelik gırtlak boyunda
    FORMASYON AVCISI 53

7. Ayrıca sindom bu işin piri, sen onun 250 den kcholü piyasaya nasıl yedirdiğini biliyinmi, daha karpuz kesicektik asdassadd
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayrıca sindom bu işin piri, sen onun 250 den kcholü piyasaya nasıl yedirdiğini biliyinmi, daha karpuz kesicektik asdassadd
    Bu işin piri vs yok bozkurt elinde kullandığın enstrümanlar ve piyasayı okuma ile alakalı ben kendi halinde teknikçiyimkchol ogun satarken portföyüde boşaltıyordum sende bana nereye karpuz kesicektik demiştin pıst 100 3.35-340 larda
    Allah sağlık versin gerisi boş .
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 715/724 İlkİlk ... 215615665705713714715716717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •