Sayfa 209/210 İlkİlk ... 109159199207208209210 SonSon
Arama sonucu : 1679 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

Ne diyorsun şimdi, satmıycaz mı yani?
    KENE....buna gore....tessekkurler baskara....

buda tutmazsa....MUSALLA TASINDAYIZ LEM....

UST CIZGIYI ihlal ederse....ust bolingere giderse...GRAFI HEMEN AS....BENI UYAR...KOL KESIP KURTULALIM.

BU SEFER....bizi vazelinsiz ikmeye niyetli....emme....o gaddin kolay degil...BAKIREYIZ BIZ...namus davasi....kan davasina donusur...cok ceset olur....

2. hersey....bu serefsiz ve haysiyetsiz....laz citak yuzunden oldu...KERHANEDE....kolonya dokup pecete veren adam bu....BIZI PARAYLA SATTI....

SOMAGIZLI GAVAT.

3.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/@BaretinAlt%C4%B1

bi tıklayın bakalım güç ve kuvveti, abone olana özel ödül.
    Ağaçları kestirmeyeceğiz dersem yalan olur. En güzel şey yağlı betondur...
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

4.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku

UST CIZGIYI ihlal ederse....ust bolingere giderse...GRAFI HEMEN AS....BENI UYAR...KOL KESIP KURTULALIM.

BU SEFER....bizi vazelinsiz ikmeye niyetli....emme....o gaddin kolay degil...BAKIREYIZ BIZ...namus davasi....kan davasina donusur...cok ceset olur....
    Bu bollinger dar versiyon (ortalama 8, stdsapma1.8). Forex piyalarından aparttım, trendi en iyi gösteren bollinger parametreleri.

standart olandan istiyorsan çıtak'ı uyar..

5.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Bu bollinger dar versiyon (ortalama 8, stdsapma1.8). Forex piyalarından aparttım, trendi en iyi gösteren bollinger parametreleri.

standart olandan istiyorsan çıtak'ı uyar..
    ITTIR ET....o serefsizi....

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku

hoca sen böyle anlık yazarsan, olaya müdehale edersen, pozisonunu kabul edersen, pozisyonunu şurada şu koşulla değiştirecem dersen, eeee biz seni izlerin, ya sen eski kuzu değilsin, yada sen baya baya değişmişsin. Not : ben platodan gelmeyim.

7.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    hoca sen böyle anlık yazarsan, olaya müdehale edersen, pozisonunu kabul edersen, pozisyonunu şurada şu koşulla değiştirecem dersen, eeee biz seni izlerin, ya sen eski kuzu değilsin, yada sen baya baya değişmişsin. Not : ben platodan gelmeyim.
    merak etme....FECIII GOTURECEGIZ....piyasa yapici...POZIZYONEL OYNUYOR....normal bu....

BEN NE DERSEM ODUR....8700 ENDEKS....londra gelip mal alacak....

baskara nin grafdaki...DARALAN BOLINGER....pozizyonel durumu izah ediyor....CITAK ta bunu gordu....cin gibi gavat....haysiyetsiz ********.

8. DARALAN BOLINGER....bir yone patlama isareti verir....uc kez alta deger....bi kez uste degerse...PATLAMA mutlaka asagi yonludur.

heeeee....kuzu tehhnik analiz bilmez....

hasstir ipne....neydi ulen kibari bunun baskara....haaa GEY.

Sayfa 209/210 İlkİlk ... 109159199207208209210 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •