Sayfa 623/624 İlkİlk ... 123523573613621622623624 SonSon
Arama sonucu : 4988 madde; 4,977 - 4,984 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Inşallah yakında 100 liraları geçer.ford elektrikli yatırımını tamamladı. Artık semeresini görür umarım.
    yatırım tavsiyesi değildir.

2. Ya arkadaşlar bu üç aylıkta anlamadığım şeyler var. Borç 20 milyar azalmış, nakit miktarı abartılı miktarda artmış ama kar olarak yeterli artış olmamış. Bu borcu ve nakit artışını bu 3 aylık satış ve gelirle mi olmuş. Yoksa stoklar mı nakite dönüşmüş. Bilen aydınlatırsa mutlu olurum. Peşinen tşk ederim.

3. Uzun vadeciler nasılsınız?
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

4. 2021 Mart fiyatları dolar cinsi...Sesiniz çıkmadığına göre iyi değilsiniz...
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

5.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    2021 Mart fiyatları dolar cinsi...Sesiniz çıkmadığına göre iyi değilsiniz...
    Bir çok kaliteli firma dolar bazında 3-4 kat geriledi, şişe 2,80 dolardan 2 gitti, 0,80 kaldı. Bunun da nedeni belli, güçsüz devlet ve yanlış para politikası. Ford çok çok iyi direndi, keşke tüm hisselerim ford olsaydı.

6.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Uzun vadeciler nasılsınız?
    Ağlıyorum hüngür hüngür…
    Siz nasılsınız?

7.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Uzun vadeciler nasılsınız?
    https://youtu.be/91o5XKiMhfM?si=RuH0wgBp5i5eZCak

Modum bu😀

8.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Ağlıyorum hüngür hüngür…
    Siz nasılsınız?
    %45-50 taşıma maliyeti. Geçmiş olsun...

Sayfa 623/624 İlkİlk ... 123523573613621622623624 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •