Sayfa 584/586 İlkİlk ... 84484534574582583584585586 SonSon
Arama sonucu : 4686 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Topik konusuna uygun yazım nedeniyle asıl konular dışına çıktığı için özür diliyorum...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2. Yemen hava-alanını iki kez vurmuşlar.

https://www.youtube.com/watch?v=-_4T...nnel=TBNIsrael

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Siteye yönetici oldum mala döndüm. Geçmiş hesapları rapor ettim üç günde eski yöneticinin defterine göre. Sistem görüntü ülkenin yönetildiği şekilde. Sokaktan geçene göstersem raporlarınımı kesin çaldı der. Selam verip gideyim dedim. Hanım olmasa yataktan çıkamayacak adamı yönetici yaptılar ya daha bir şey diyemem. Hanımla küssek biterim
    Benide yönetici yardımcısına çevirdin
    Artık gonyada da bi apartmanla ilgileniyorum
    bir halt olacağı yok.

4. TL faize kitleyi toplamaya devam ediyorlar. Dövizin yükselişine bir gerekce bulunacaktır. Bu TL faiz kitlesi boş yere bir yere toplatılmaz. Borçlanma araçlarında bir dağılım yok, %90 üzerinde şirket halk TL faizde toplanmış durumda.

5.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Meksikaya 2011 de gittim

Mexico City
    g.amed abicim o zaman yazının başında sınırlama halihazırda devam ediyor anlamında meksik'da yasak demezsin
    bir zamanlar meksika'da da yasaktı dersin, aç ne yazdığını bir daha oku.

6.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    TL faize kitleyi toplamaya devam ediyorlar. Dövizin yükselişine bir gerekce bulunacaktır. Bu TL faiz kitlesi boş yere bir yere toplatılmaz. Borçlanma araçlarında bir dağılım yok, %90 üzerinde şirket halk TL faizde toplanmış durumda.
    Doların gitmesine MB mı izin veriyor yoksa İZİN VERMEK ZORUNDA MI KALIYOR...

Mesele bunun cevabını bilebilmek....

36,5 tan 38,5 ye ilk deval yapıldı.

Yabancı uygun kurdan çıktı.

İhracatçıyı rahatlatacak, döviz talebini kıracak ikinci bir yüzde 10 luk zıplama olur mu
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

7.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Doların gitmesine MB mı izin veriyor yoksa İZİN VERMEK ZORUNDA MI KALIYOR...

Mesele bunun cevabını bilebilmek....

36,5 tan 38,5 ye ilk deval yapıldı.

Yabancı uygun kurdan çıktı.

İhracatçıyı rahatlatacak, döviz talebini kıracak ikinci bir yüzde 10 luk zıplama olur mu
    Valla bu giren çıkan döviz bence yabancı falan değil, meşhur beşlinin yönetilen parası, getir götür yapıyorlar. İmamoğlu olayında para çıkacak bir gerekce yok, kendileri bilerek yaptı. İhracaatcı en fazla eylüle kadar dayanır, sonrası yok.

8. 2025 e dikaktinizi cekerim

Sayfa 584/586 İlkİlk ... 84484534574582583584585586 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •