Sayfa 754/775 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764 ... SonSon
Arama sonucu : 6193 madde; 6,025 - 6,032 arası.

Konu: Viop LXIV

1. Boşluk var, short açmam gerek, diyenler olacaktır, engel olmayın, yükseliş için bu tarz düşünceler şart.

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bu orta koridor meselesi, büyük bir proje,
    Hepsi birbirine ilintili süreçler. Menfaat ler çıkalr., alınan puntolu krediler..
    Bu koridor projesi, çok duruma gebe

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Buffet temel analizle yatırım yapan yatırımcıdır. Temel anlamda o da bilançoların daha iyi olmayacağını veya en iyinin görüldüğünü düşünüyordur. Hareket daha çok teknik bir hareket.
    kendi adıma şimdilik coşkuyla yeni pozisyon açmam ama açık pozisyonumu da kapatmam.
    short için ise çok daha büyük risk görüyorum.
    2025 yılı ınsıder piyasası daha geçen hafta Trump oval ofiste kendine soru soran gazeteciye borsalar çok yükselecek git hisse al dediÇok çoşku var tepeden Buffet mal satıyor %18 aşağı gelmiş piyasada mal yerine koymuyor beklemeye geçiyor ya daha çok aşağı hareket bekliyor yada hava tamamen dağılmadan pozisyon açmıyor diyecem ama oradaki ınsıderlar Trumpa göre artık trade ediyor piyasayı ne diyor bu atar tutar gider kıç öper ortayı bulur diyor piyasa için iyi yalnız seçmeni için iyi değil çok vaatleri var bunun için para gerekli yapamazsa 2026 kasım ayında yara alıcağınıda biliyor bu yüzden Trump la el sıkışanlar sonra parmaklarını kontrol etsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bu koridor projesi, çok duruma gebe
    Turpun büyüğü heybede dayucuğum
    Hamdım Piştim Yandım

5. Pıst 100 3-4 saatlik barlar indir bindirle sindirsin teknik olarak .
    hadi kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Bir birini gaza getiren shortcular şimdi izliyor, kılıf nasıl buluruz, 9100 den 9650 lere gelen borsa nereye gidecek diye düşünüyorlar. Geçmiş yazılarına bakıyorlar, negatif yazıları arayıp silecekler. Burada kesinlikle baskın bir kaç kişi var ve diğerlerini yönlendiriyor. Bu baskın görünenler en çok yazanlar.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Karaduman dayucuğum bu kadar detaya girmeye gerek yok, borsa niye yükselmiyor sebebi çok basit

Şirketler, fabrikalar zararına çalışıyor, yani cebten yiyor.
    Bunu taaa 15 yıl önce yabancılar görmüş harıl harıl satıp kaçmışlar.

Herkes suyuniçinde yaşamaya alışsın.

Senin o 5bin endekiside rüyanda görün
    Şerh düşüyorum
    Yaz kızım

Bu sene bist 8600 bile görmez
    Cuma günü yazdığım şerhimi borsa yüzde 3 üzeri yükselmişken kaldırıyorum.

Çakır abi şortcuların üstüne çok gidiyor, halbukisi onlar bizim ekmek teknemiz

11119 şortumu giydim
    Hamdım Piştim Yandım

8. Bozkurt seni tenzih ederim, sözüm sürekli gecmişten alıntı yaparak gelenlere, ben demiştim demeyi sevenlere.

Sayfa 754/775 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •