Sayfa 755/776 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765 ... SonSon
Arama sonucu : 6205 madde; 6,033 - 6,040 arası.

Konu: Viop LXIV

1. Çük kafalı önce bir analizin olsun ondan sonra milletin yazdıklarına laf edersin , yönlendiriyor diyen zavallı burada Bahçeli entübe edildi bir hastane ismi verip 6. katta yatıyor diyen sen değilmidin bundan büyük yönlendirme var e adam geziyor ne yapıcaz şimdi seni dinleyenler ne yapacak
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Teknik analiz yapan kendi simülasyonunu gelip burada paylaşan insanlarla tartışırız ama hiç bir analizi olmayıp gelip laf sokmaya çalışanı itin götüne sokar gönderirim hem graflarla hem seneryo ile bu yüzden arkamdan havlamadan koyarsın analizini tutarsa bizde tebrik ederiz .
    varmı analizin yok ne var sataşma
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Lafı ortaya genele atmayın arkadaşlar kime gönderme yapıyorsanız nickini yazın.
    Real time online olaraktan bilelim
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pıst 100 9045-9050 bölgesine doğru bir formasyon var.
    9083 önemli buradan dönmezse
    ayın 7 sinde yapıldı bu analiz formasyon bitimiyle yukarı aldılar neden bunları yazmıyorsun sen kaç aydır hamallık yapıyorsun diye bize ne salça oluyorsun bu bölgedende mal aldım 2. günüde mal aldım kendi simülasyonuma göre bu yüzden işine bak çakır efendi , ha eski yazdıklarımı alıntılıyormuşum ya sen kimsin bu forumda yöneticimi veya alıntılama gibi yasakmı var özelden sorular geliyor tek tek yazamadığım için durum paylaşımı yapıyorum RED listesine al görme bana bulaşma daha ağır yazı yazdırırsın sonra işine bak.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Lafı ortaya genele atmayın arkadaşlar kime gönderme yapıyorsanız nickini yazın.
    Real time online olaraktan bilelim
    o cetonu atmıcaktın. asdasds.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    o cetonu atmıcaktın. asdasds.
    Mertabim akşama gelir alemin löngörlerini tebrik eder, vobcular olaraktan kim real time online olarak ne yazmış deye bakar, ondan mütevellit
    Vobcu dediğin terste kalmasını da bilmeli, asdasdas
    Hamdım Piştim Yandım

7. İtle cuvala girilmez, itin sizi ısırmasına izin vermemek için okumayın.

8.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    İtle cuvala girilmez, itin sizi ısırmasına izin vermemek için okumayın.
    Arkamdan havlayıp kendini bu kadar net açıklaman güzel olmuş .
    daha çok analizim olacak sende okuyup havlayacaksın topikte şahit olsun senden öncekilerde hep öyle havladı havladı köşesine çekildi.
    beni izlemeye devam et adamsan red le bakalım yapabilecekmisinyine senden öncekiler yapamadı hep okudu .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 755/776 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •