Sayfa 24/24 İlkİlk ... 14222324
Arama sonucu : 192 madde; 185 - 192 arası.

Konu: MACKO - Mackolik İnternet Hizmetleri Ticaret A.Ş.

Şuan zirve seviyelerinde yazdığım gibi şuan ne yazsam boş geyik o yüzden seans kapanışı önemli olandır lakin bunun keyfi hiç bir yerde yok yeni zirve görmesi tavan yaşamasından daha önemlidir ytd..

Maçkolik gibi hissede olunduğu için keyif almak gerekir böyle zayıf borsa ve piyasada don kişot gibi elimizde kılıçlarla yel değirmenlerine koşuyoruz deli cesareti derler böyle borsa piyasada yaparsa maçko yapar

Büyük hareketinde Maçkolik bunun keyfi hiç bir yer de yok ytd..
    Temettü verdiği tarihi bile unuttum zaten temettü peşinde değiliz vur gol olsun maçko

Haftalık kapanış 41,64 don kişot maçko da ters durum olmazsa pazartesi yükseliş hareketine devam edecektir seans içinde kırmızı olmasının bir önemi yok önemli olan seans kapanışı daha önemlisi haftalık kapanıştır ytd..

Enflasyonist ortamda başarılı 1,çeyrek karı açıklamış maçkolik
    Satışlar geçen seneye göre %49 artış
    Esas faaliyet karı geçen sene aynı dönemine göre %47 artış
    Favök geçen sene aynı dönemine göre 2025 1,çeyrek de %65 artış
    Net karı da kuvvetli 1,çeyrek döneminde ters durum olmazsa pazartesi olumlu ayrışmaya devam edecek gözüküyor ytd...
    Pazartesi seansı %5 üzeri primli kapatması normal sonuçtur ters bir durum olmazsa ytd..

Yıldız pazara girmesi için gerekli olan kriterleri bilmiyorum lakin önemli olan esas faaliyet karının her çeyrek tatmin edici düzeyde olması maçkolik için yeterli olduğunu düşünüyorum zaten şirket paylarına sahip çıkıyor böylesine boktan bir piyasada keyif almak gerekir maçko da yatırımcı olunduğu için ytd...

Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Enflasyonist ortamda başarılı 1,çeyrek karı açıklamış maçkolik
    Satışlar geçen seneye göre %49 artış
    Esas faaliyet karı geçen sene aynı dönemine göre %47 artış
    Favök geçen sene aynı dönemine göre 2025 1,çeyrek de %65 artış
    Net karı da kuvvetli 1,çeyrek döneminde ters durum olmazsa pazartesi olumlu ayrışmaya devam edecek gözüküyor ytd...
    Pazartesi seansı %5 üzeri primli kapatması normal sonuçtur ters bir durum olmazsa ytd..
    Seans açılışında %5 primliydi sonra satış baskısı seans kapanışa kadar devam etti sağlık olsun.Temel ve teknik analizi iyi olduğu sürece sıkıntı yok maçko da ytd..Şirket bugünde geri alım yapmış.
    Şahsen Maçkolik çok beğeniyorum maliyetimde iyi seviyede sayılır temel ve teknik iyi olduğu sürece uzun yıllar beklerim daha öncede yazdım temettü peşinde değilim önemli olan hissenin büyüme hissesi olmasıdır maçko da buna uyan hisselerin başında geliyor ytd..

Maçko yükselen trend yoluna devam ediyor.temennim 2 yıl yükselen trendini hiç bozmadan yoluna devam etmesi. kısmet diyelim ytd...

Sayfa 24/24 İlkİlk ... 14222324

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •