Egeen diğer bedelsizlere göre çok pahalı değil ama yinede yibitaş için durum ortada. demek ki çok çok ucuz ve karlı senet almak lazım.
Egeen diğer bedelsizlere göre çok pahalı değil ama yinede yibitaş için durum ortada. demek ki çok çok ucuz ve karlı senet almak lazım.
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yeni fabrika yapımı aşamasında yatırımcılarımız zarar görmesin diye kıymetli yatırımcılarını uyaran sevgili Bayraktar aynı hassasiyeti şimdi de gösterse ya!
Her şey Genel Müdür Ayhan Özelin 14.08.2024 tarihi itibariyle görevinden ayrılmasından sonra oldu!.Mehmet Sinan Akın getirildi onun yerine(o da kıymetli bir müdür) ama o gün bugün ağzından bir şey duyamadık!Fabrika birleştirildi güya eee ne anladık böyle saçma bilanço geldikten sonra?Yatırım havaya mı gitti?
Şimdi bir şey yazsam ayıp olur ama yazayım. Yukarıdkai sorun ülkenin her yerinde. 1,5 sene önce oğlunu getirdi, bildiğin zararına mal sattırdı, reklam diye. Ben fazla daynamadım ayrıldım, üstelik şirketi kuran ve 15 yıl g.m.yrd yapan biriyim, patrondan sonra gelen kişi. aylık ciro 5-6 milyon dolar. Sonuç olarak 1,5 ay önce tüm işcileri çıkardılar ve üretim durduruldu. Şimdilik stokalrı aritiyor.
Bahsetiğiniz sorun her yerde mevcut.
Yer İmleri