Sayfa 496/498 İlkİlk ... 396446486494495496497498 SonSon
Arama sonucu : 3978 madde; 3,961 - 3,968 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,940
    Webinar kaydı yarın paylaşılacakmış

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,940
    bir haber daha... bu haber de diğerleri de yapay zeka ürünü değil. bire bir takipler sonucu oluşanlar...

CENALdeki 2, ünite devreye alma çalışmaları başladı... dün itibariyle nihayet bakım bitti. artık helva talebine kaldı her şey...

Bu formasyonu İptal etse iyi olacak ama, etmiyor da....
    ...

4. Şu aşamada gözlemlediğim saçmalığı dile getirmek istiyorum.

250000 TL ye kurulan şirket için kap atılırken milyon dolarlık seralar devreye alınması ile ilgili bilgi paylaşılmıyor. CENAL bakımı ile ilgili bilgi paylaşılmıyor. Yani özetle şu an kap haberleri bilgi kirliliğinden başka birşey değil. Ne işe yarayacak ki milyar dolarlık şirketin 250000 TL’lik şirket kurması. Bu kurulan şirketten banane. Anlayamıyorum. Önemli bilgi veya bilgiler için kap yok ama gereksiz tüm detaylar için kap paylaşılıyor.

Şirket BİST yönetiminin açıklarını mı deniyor? Amaç nedir anlayamıyorum.

5. Yine düşük hacim bofa satışta tahta yine yerle bir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,940
     Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    Webinar kaydı yarın paylaşılacakmış
    enflasyon muhasebesi için oluşan kayıp 3,5 milyar TL imiş ( ALARK payı)
    CENAL 970 milyon
    ALEN 240 milyon Tl net parasal kayıp

ELEKTRİK teki net nakit pozisyonu 9 milyara yakın ( kombine) ...

Seralar 1200 dönüm sene sonu 1500 dönüme ulaşacak ( izin aldıkça açılabiliyormuş seralar, Afyonda açılan 180 dönüm Afyon 2, çeyrekte görünmeye başlayacak). kazakistanda senenin son çeyreğinde 400 dönüm...
    2026 yılında 1000 er dönüm ekleme hedefi var.
    seralar tamamlandıkça marjlar iyileşecekmiş.
    satışlar 1 euro: şimdilerde marka oturması bekleniyor. sonra kar marjları için yükseliş olabilir.
    tohum ıslahı uzun vadeli. kendi işimizde katkısı hemen görülecektir.

Carrier kabul ederse % 20 yi alacakmış. almazsa diğer seçenekler değerlendirilecek.

Bodrum oteli 2026 yılınd açılacak. lüks olan villalar sene sonunda açılabilirmiş.

Enerji depolama; detaylar konuşuluyor. planlanan şekilde ilerliyor.

Hem BAKAD hem Romanya borçları azaltıyor.

Havacılık; ilk uçak alındı. dönüşüm süreçlerine başlandı. sonra lisans süreçleri yıl içinde bitmiş olur. 2026 da aktif olarak operasyona devam edecektir.

KONYA da kurutma, işleme, kurulum bitti. bu ay itibariyle faaliyete geçecek...

ALYAT: bu seneki yatırımların bir kısmı gerçekleşti.. orta uzun vadeli düşünülüyor.

RİVA : yakın zamanda somut gelişme beklenmiyor..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,940
     Alıntı Originally Posted by fuma Yazıyı Oku
    Yine düşük hacim bofa satışta tahta yine yerle bir
    kendi adıma uzun vadeye zihnimi hazırladım... şayet BİSTte bir gelişme olup da ralli vs olur ise belki iyi bir fiyata gelebilir. gelmez ise şu ana kadar koyduğum hedeflere ulaşamasam da var olan ile yola devam ederek 2028 veya 2029 dan itibaren temettü yatırımcısı olmayı planlıyorum...
    dönem içinde 4 milyar dolara yaklaşan bir fiyatlandırma olur ise belki bir kısmını elden çıkarıp yeni bir temettü hissesi ekleyebilirim. ama bu ekonomik durum ile bazı şirketler göze güzel görünse de yenileri araştırmak çok zor hele de şirketi tanıdığınızı zannetmek...

peki neden yatırım yapmıyorum. kendi adıma ve sanırım çalışanların büyük çoğunluğu adına yatırım yapmak yerine ayakta kalma dönemi geldiğini ve işlerin daha da zorlaşacağını düşünüyorum. bu yatırımsızlık içinde oğlum için her ay alınan pay alınmaya devam edecektir ama işler orada da zorlaşacak nominal olarak konan para artırılmayacaktır.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 496/498 İlkİlk ... 396446486494495496497498 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •