Sayfa 845/867 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855 ... SonSon
Arama sonucu : 6929 madde; 6,753 - 6,760 arası.

Konu: Viop LXIV

1. Işık ökte hesabından yola çıkarsak 30-35 milyar VF alım yaptı diyor programında bu mal ortalama yapılarak başka kurumlara aktarılıyor olabilir.Son yukarı harekette bu yüzden mi yapıldı kendilerine alım satım marjı yaratmak için normal şartlarda böyle bir mal piyasayı fazla bozmadan el değiştiriyor , seneryomuzdaki gibi 30 milyarı baz alsak şunda 15 milyar satıldı artık badem bofasının gün içi gün sonu satışlarının boyutuna bakıcam ne kadar satıcağını bilmiyoruz .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Yağdan tutta salça alanlara kadar,bal bile, o kadar orman yandı, arumı kaldı bal yapsın, ama öle, sonra köylü

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Işık ökte hesabından yola çıkarsak 30-35 milyar VF alım yaptı diyor programında bu mal ortalama yapılarak başka kurumlara aktarılıyor olabilir.Son yukarı harekette bu yüzden mi yapıldı kendilerine alım satım marjı yaratmak için normal şartlarda böyle bir mal piyasayı fazla bozmadan el değiştiriyor , seneryomuzdaki gibi 30 milyarı baz alsak şunda 15 milyar satıldı artık badem bofasının gün içi gün sonu satışlarının boyutuna bakıcam ne kadar satıcağını bilmiyoruz .
    çakacağını çaktı... yataya bağlayıp alt kademelerin dolmasını bekliyor olabilü.

4. Kurum dediğim aracılık edenler, insanlara arz edenler, mokoko yapanlar

Fatih Altaylı yorumluyor: Kazanmak için her şeyi yapacaklar!

herşey derken ??

https://www.youtube.com/watch?v=qqPh2Mpbp6w

6. Trump: Cuma günü İstanbul'a gidebilirim
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

7. ABD Başkanı Donald Trump, "Gitmeyi düşünüyordum ancak bugün ve yarın programım var. Umarım ki Rusya ve Ukrayna bir şeyler yapabilir, bu durmalı. Eğer bir şeyler (görüşmelerde gelişme) olursa cuma gidebilirim

bu tam şaklaban....barış olursa ben yaptım diyecek.....

8. bu haberlerle borsa burada durmaz bugün..................

Sayfa 845/867 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •