Sayfa 918/918 İlkİlk ... 418818868908916917918
Arama sonucu : 7344 madde; 7,337 - 7,344 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1.  Alıntı Originally Posted by borsaci.broker Yazıyı Oku
    Sabah %-9.92 taban olan CEMAS öğlen %-5.20. Sanırım durumu anlamışsınızdır. Tek fiyat sisteminin ilk günü yarım günde tabandan tavana doğru %5 kalktıysa hisse varın gerisini siz hesaplayın.
    Takeover mı yaparlar nedir bilmiyorum, yatırım tavsiyesi de değildir; çok iyi fiyatlara geleceğini tahmin ediyorum. Tabandan +5 yukarı kalkması hisseyi deli gibi alıyorlar demektir, limit fiyatın da yukarıda olduğunu gösterir. Hisseyi almak isteyen üst fiyatlara emir yazacak artık..
    borsaci.broker yorumunuz için teşekkürler. İnşallah daha üst fiyatlara doğru yolculuğumuzun başındayızdır..

2. *CEMAS-Çemaş 2025 yılı 3 aylık konsolide net dönem zararı -218.914.869 TL (Önceki -349.088.869 TL)

7. Teşekkürler

8. Yaklaşık 25 yıllık borsa hayatımda ben şunu gördüm uçup giden katlanan firmaların peşinden koşmaktansa yıllarca sürünmüş gitmeyen fakat müthiş potansiyel barındıran firmalar her zaman daha mantıklı olmuştur.... ARAŞTIRIN İNCELEYİN YATIRIM TAVSİYESİ DE DEĞİL... KENDİ KARARINIZI KENDİNİZ VERİN ..KATMERCİLER DİYE BİR ŞİRKET VAR ARKADAŞLAR YANİ BORSAYA AÇILDIĞI TARİHTEN İTİBAREN GRAFİĞİNE VERİLERİNE BİR ZAHMET BAKIN İNANAMAZSINIZ AMA KATMERCİLER ARTIK BU KULUÇKA SÜRESİNİ BİTİRDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM SAVUNMA SANAYİNE GİRDİ ARKADAŞLAR ... ALDIĞI SON YETERLİLİK BELGESİ İLE BERABER NATO İHALELERİNE BİLE KATILABİLECEK....ASELSANLA ORTAK PROJELERİ VAR YAKLAŞIK 6 AY İÇİNDE GEÇMİŞ HABERLERİNE BİR BAKIN 55-60 MİLYON DOLARLIK SÖZLEŞMELER YAPTI SONRA BEDELLİSİNİ YAPIP BİR MİLYARDAN FAZLA PARAYI KASAYA KOYDU ŞİMDİ ÜSTELİK ŞİRKETİN BİRİM FİYATI 2 TL BİLE DEĞİL.... YANİ DEDİĞİM GİBİ BİR AÇIP BAKIN İNŞALLAH HERKES FAYDALANIR HERKES KAZANIR KAFANIZA YATARSA ONA GÖRE BİR BAKARSINIZ HERKESE İYİ AKŞAMLAR DİLİYORUM....

Sayfa 918/918 İlkİlk ... 418818868908916917918

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •