Sayfa 2213/2213 İlkİlk ... 12131713211321632203221122122213
Arama sonucu : 17701 madde; 17,697 - 17,701 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

  1. https://x.com/kardiyobey/status/1923004765539074305

    Doç. Dr. Muhammed Keskin
    @kardiyobey
    ·
    19d
    Sosyal medya diyetisyenleri, doktorları ve sözde sağlık koçlarını yerden yere vuran çalışma:

    Ketojenik diyet, kalp krizi ve felç riskini ciddi bir şekilde artırıyor. Ketojenik diyet damardaki plakları hızlı bir şekilde büyütüp yırtılmasına neden oluyor.




    Ketojenik diyeti çok savundum, uyguladım, kilo verdim ve şekeri kontrol edebildim. Ama bu adam da kalp doktoru ve bu araştırmayı da buraya koymak zorundayım. Konu sağlıkla ilgili, şuan vazgeçemem, bakalım ketojenik diyeti savunan doktorlar ne diyecekler?
    @erefefik



  2. Ferhat İnçal (rxpu)
    @r_x_p_u
    ·
    53d
    Ali Ağaoğlu $'in olması gereken fiyatı 69TL diyor

    $ gerçek fiyatına gelemezse piyasa istihdam azaltarak gerçek fiyat-Tcmb fiyatı kadar bir boşlukla ilerler

    Bu Tcmb'nin $ fiyatını doğal dengesinin dışında dikte etme gücünün sürdüğü ana kadar devam eder.
    @erefefik

  3. Ketojenik diyeti çok savundum, uyguladım, kilo verdim ve şekeri kontrol edebildim. Ama bu adam da kalp doktoru ve bu araştırmayı da buraya koymak zorundayım. Konu sağlıkla ilgili, şuan vazgeçemem, bakalım ketojenik diyeti savunan doktorlar ne diyecekler?
    Dr. Özcan Yücel MD
    @drozcanyucel
    ·
    2s
    Ketojenik diyet hakkında 1 sayfa bile okumadan kötüleyen (LDL-manik) sözde bilimcilere sesleniyorum.

    5 köfte + 1 kase yoğurt+ salata + pilav + biraz pide + son olarak da 1 sütlaç = Standart Türk Tipi beslenme iken,

    5 köfte + 1 kase yoğurt + 1 kase salata = Keto beslenmedir.

    Yani şimdi Pilav+ pide+ sütlaç YEMEZSEK kalp hastası mı olacağız??

    Hadi ordan.
    Önce biraz Keto okuyun..
    Ben ketojenik diyete devam ediyorum.
    @erefefik

  4. https://x.com/haskologlu/status/1923321159971422255

    ibrahim Haskoloğlu
    @haskologlu
    Arnavutluk Başbakanı Rama, İtalya Başbakanı Meloni'yi kırmızı halıda diz çökerek karşıladı.
    Linkte video var. Çok güzel görüntüler.
    @erefefik



  5. İsrail ve Netanyahu konusunda söylediklerinin tamamına katılıyorum, ben daha da fazlasını bekliyorum. İsrail yok olacak. TSK, Doğu Kudüs'e girecek, Gaza meselesi çözülecek. Suriye'de Esad'ın gitmesi, yönetimin Türkiye destekli Sunnilere geçmesi ve pkk ile yürütülen barış süreci, Türkiye'yi rahatlatıp, güçlendirdi. Bunlara da katılıyorum.
    Ama Türkiye bir süper güç değildir.
    Türkiye, bölgesel bir güçtür, bir alt hegemon olma yolundadır.
    TSK, Tişrin Barajında, SMO'ya tüm desteğini vermiş olmasına rağmen, pyd karşısında üstünlük kurulamamıştır. Burada başarısızlık var.
    Videoda diyor ki, Türkiye olmadan savaş ve barış yapılamaz. Evet bunun örnekleri var ama Putin, Ukrayna ile görüşme konusunda Türkiye'nin de karizmasını çizdi.
    En önemli konu ise, Papa'nın İznik ziyareti. Önceki günlerde sebebini yazdım, Papa'nın, İznik'e dini ayin yapmak için gelmesine izin verilmemeli. Tayyip Ağam çıkıp, Papa'ya tüm dünyanın gözü önünde ''gelmeyin'' diyebilmeli.
    Kapalı kapılar arkasında da olur. Bu ayin yapılmamalı ve 20 mayısta, Papa Türkiye'ye gelmemeli.
    @erefefik

Sayfa 2213/2213 İlkİlk ... 12131713211321632203221122122213

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •