11 100 deydim....gelemedi....birak boyle kalsin 3 gun tatil var....
11 100 deydim....gelemedi....birak boyle kalsin 3 gun tatil var....
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
SAOL BITANEM....
soru su....kocholding yapi krediyi satarsa....kasasina ne girecek....on gundur dedikodusu suren bu durum.....onumuzdeki hafta patlar mi....yogusam buda bir mal cakma operasyonu mu....
sen.....koklamaya bi basla....benim burnum cok uzakta....az koku aliyor....
GRAFLARI....satioruz mamina cakayim demeye basladi.....
![]()
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Emmi
Ereğliyi de Tosyalıya satıyorlarmış
Bizim borsada hikaye olmayınca her ay bir şirketi satıyorlar diye spekler hareket yapıyor
Adamı mezarında ters çevireceksiniz diyecektim ama baktım adam ölmemiş.
Üstelik ölmediği gibi ayağınıza çağırıp hele gel bi anlat nedir şu bantlar demişsiniz. Valla sizden korkulur.
https://www.borsaistanbul.com/tr/duy...larini-anlatti
Koli bandı ile ağda yapanlar bant görünce dayanamıyor. Yapıştırıyor.
Ne bant sevdasıymış be.
istediğin hayat sana verilmez. onu inşa edersin, tuğla tuğla, gün gün.
Yer İmleri