Sayfa 502/502 İlkİlk ... 2402452492500501502
Arama sonucu : 4012 madde; 4,009 - 4,012 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,280
    Sn. Bulutafeg, Bence imzanızdaki Peter Lynch cümlesi Alark yatırımının nasıl olması gerektiğini anlatmış.

Alıntı Originally Posted by bulutafeg Yazıyı Oku
    Alarko'yu azıcık bilen, en iyi bilançoların 3. ve 4. çeyrekte geleceğini bilir zaten.
    Bu çeyrekte Cenal yüzde 50 kapasiteyle çalıştı.Dünden itibaren tam kapasiteye döndü. 3 ve 4 te full kapasite devam.

Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız.
    WARREN BUFFET

AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

2.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Sn. Bulutafeg, Bence imzanızdaki Peter Lynch cümlesi Alark yatırımının nasıl olması gerektiğini anlatmış.

Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız.
    WARREN BUFFET

Peter Lynch değil , Warren Buffet. Bu arada yıllar önce ilk okuduğum borsa kitabı Peter Lynch in Borsada Tek Başına kitabı idi.
    Daha sonra birkaç kez daha okudum. Diğer kitaplarını da okudum.

Benim tarzıma en çok uyan Peter Lynch ,Buffet ve Munger.
    -Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET

Tübekar abemi kim kızdırdı?

Savaş boyalarını sürmüş, saçlarını ve sakallarını da ihtiyar berberine ördürmüş...
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Sn. Fuma ortak;

Tarım, sera işini bunlar 2023 yılından beri test ediyorlar.... Yoğurdu üfleyerek yeyip, kademe kademe giriyorlar...
    İklim şartlarından kaynaklanan riskleri minimuma indiren ve yılda 3-4 sefer ürün almayı sağlayabilen jeotermal sera işi çok akılcı.

Gerçi ne zaman satarım bilmiyorum, pazara kadar ortağım , fakat, "ne iş yapıyorsun" diye soranlara "bir miktar jeotermal seram var" diyecek kadar da benimsedim bu işi.
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Sayfa 502/502 İlkİlk ... 2402452492500501502

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •