Sayfa 893/893 İlkİlk ... 393793843883891892893
Arama sonucu : 7139 madde; 7,137 - 7,139 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. keko ustad vardı ses yok uzunca süredir

2.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    keko ustad vardı ses yok uzunca süredir
    Keko usta gözükmüyor..evet ama gemiyi terketmemiştir.. izlemedeyiz.. inşallah zamanı gelmiştir..

3. Arkadaşlar gesandaki pozisyonum hiç değişmeden (trade etmeden ) devam ediyor..yaklaşık 4_5 sefer 55_57 direnclerini test etmesine rağmen satmadım ama her seferinde tekrardan 40_45 seviyelerine indi..buda bende moral bozukluguna neden oldu..bu yüzden de açıkçası yazma konusunda küstüm..zaten diğer hisselerime de yazmıyorum..ama fuul malum hisselerimde maldayim...
    Malumunuz gesanda ukrayna_rusya savaşınin bitmesi ve akabinde orada ciddi işler alması beklentisi çok önemliydi..bu beklentileri ile ilgili güzel gelismeler oldu (İstanbul'da barış görüşmeleri) ayrıca europower iştiraki dünyada yenilenebilir enerji ve depolamali enerji konusunda çok ilerde olan Çinli firmalar ile güzel anlasmalar yaptı...bu iki gelişme gesan ve europoweri çok güzel yerlere taşıma potansiyeli var..
    Haberleri ve hisselerimi sesizce ve yakından takip etmeye devam ediyorum...tüm ortaklara başarılar diliyorum..

Sayfa 893/893 İlkİlk ... 393793843883891892893

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •