Sayfa 609/609 İlkİlk ... 109509559599607608609
Arama sonucu : 4866 madde; 4,865 - 4,866 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,065
     Alıntı Originally Posted by Uğur taylan Yazıyı Oku
    Sayın Güneysu evet hükümetin birçok şeyi yanlış olabilir ama gerçekleride görmek lazım benim eve 300 TL elektrik 250 TL doğalgaz 600 TL su faturasıgeldi şurda birkaç sene evvel yani Ekrem İmamoğlu dan evvel su elektrik doğalgaz faturasının yarısından daha az gelirdi doğal gazı üç yıl bedava versin derken suyun astronomik artışınıda görüp yazmak daha doğru olur ha bu arada geçtiğimiz belediye seçimlerinde ful Ekrem İmamoğlu da oy vermiş biriyim ama birdahaki seçimde malesef oy yok ben halkım zannetmesinlerki belediyenin veya hükümetin yaptıklarını takip etmiyorum çok sıkı takip ediyorum ve hangisi olursa olsun halkın menfaatini gözetmeyen yönetime seçimlerde kırmızı kartı veririm hiçbiri babamın oğlu değil
    bedava yaşıyorsun, torpillisin galiba

su 850
    elektrik 1120
    doğalgaz 3200
    geldi
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

2. 19 mayıs milli bayramımızda bu güzel ülkeyi bize yurt olarak bırakan onurlu ve cesur atalarımızı saygıyla anıyoruz ve ayrıca bizi arap olmaktan kurtaran büyük babamız ATATÜRK ü içten bir saygı ve sevgiyle anıyoruz. gençlerimizin cumhuriyetimize sahip çıkmalarını ve hainlerin araplaştırma projesine izin vermemelerini istiyoruz

Sayfa 609/609 İlkİlk ... 109509559599607608609

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •