Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2522 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Saðlýk ve Eðitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bilanço güzel, kötü deðil.
    Þansýzlýk, veya bahtsýzlýk iþte bu ceza ve baðýþ üst üste gelmiþ.
    Ceza belki ilerde dava ile geri alýnýr, baðýþ ise yýl sonu vergi giderlerini azaltacaktýr.
    Dünkü hareketlere göre artýk serseri lotlar azalmýþ..
    Mallar iyice toplanmýþ.
    Az bir þanslý olursak iþler yolunda giderse endeks 30 þirketi olmamasý için hiç bir neden yok.
    Deðerini bilmek gerekir.
    Þirketin kendi hissesini de geri almaya baþlamasý oldukça önemliydi. Artýk bedelsize doðru inþallah 70 liralarý hak ediyor....
    Bol kazançlar dilerim
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

2.  Alýntý Originally Posted by acemþah Yazýyý Oku
    Bilanço güzel, kötü deðil.

Sayýn Acemþah üstad , " BÝLANÇO GÜZEL" diyorsunuz.
    Satýlan arsadan gelen para : 70 milyon .
    Üç aylýk bilanço : 67.614.054 tl.

Demek ki arsa satýlmasa , üç aylýk bilanço : Eksi 2.5 milyon olacaktý . Yani zarar açýklayacaktý .(Bilmem yanýlýyor muyum)
    Bu mu güzel bilanço ? ...
    Saygýlar ...
    Son düzenleme : CARTAGENA; 22-05-2025 saat: 11:35.

muhasebe bilgim hiç yok.....bu konuda uzman deðilim ama benim anladýðým þöyle.......bilenler daha iyi açýklayabilir......sadece mantýken sesli düþünüyorum......

arsa satýlmýþ fakat parasý alýnmamýþ.....bu nasýl iþse orasý ayrý konu....tapuyu vermiþler para gelmemiþ.......bu yüzden bu maddi duran varlýklarda alacak kaleminde muhasebeleþtirilmiþ.....

gelir tablosuna girmemiþ......yani kar eksi olmayacak...eðer para girseydi kasaya bu gelir tablosunda yatýrým faaliyetlerinde gelire girecek tam tersi 130 milyon kar olacaktý.....

Alýntý Originally Posted by CARTAGENA Yazýyý Oku

Demek ki arsa satýlmasa , üç aylýk bilanço : Eksi 2.5 milyon olacaktý . Yani zarar açýklayacaktý .(Bilmem yanýlýyor muyum)
    Saygýlar ...

4.  Alýntý Originally Posted by Huzur Yazýyý Oku
    muhasebe bilgim hiç yok.....bu konuda uzman deðilim ama benim anladýðým þöyle.......bilenler daha iyi açýklayabilir......sadece mantýken sesli düþünüyorum......

arsa satýlmýþ fakat parasý alýnmamýþ.....bu nasýl iþse orasý ayrý konu....tapuyu vermiþler para gelmemiþ.......bu yüzden bu maddi duran varlýklarda alacak kaleminde muhasebeleþtirilmiþ.....

gelir tablosuna girmemiþ......yani kar eksi olmayacak...eðer para girseydi kasaya bu gelir tablosunda yatýrým faaliyetlerinde gelire girecek tam tersi 130 milyon kar olacaktý.....
    Çok ilginç. Arsa kime satýldý ne zaman satýldý bilgi yok KAP yok. Bu arsa çok deðerli deniyordu bazý arkadaþlar tarafýndan ama çok ucuza gitmiþ gibi bir de üstüne para almamýþlar. sorular sorular ....

5. Herkes mevcut durumun eleþtirisinde oldukça haklý benim buna diyecek hiç bir þeyim yok. Ancak mevcut ülke durumunda güvenilecek daha iyi bir sektör daha liyakatlý bir yönetici veya patron, kar eden bir þirket varsa paylaþýn lütfen. Þirket borsa iþlerini biraz hafife aldý ve þu anda niye girdik bu iþe ki diye düþünüyorlardýr eminim. Çünkü zaten iyi kazanan ve yürüyen bir þirket. Lütfen son bir kaç senede halka arz olan þirketlere bakýnýz. Patronlarýnýn sadece halka arzlardan servetine servet kattýðý ortada. Týnaztepe için böyle bir durum söz konusu deðil ve en önemlisi bir hikayesi var. Ben yüklü bir para yatýrmadým yatýrmam da ancak cocuðum için bireysel emeklilik gibi aydan aya ufak ufak alýyorum. Bir kaç seneye ikinci bir EGEEN neden olmasýn ?

6.  Alýntý Originally Posted by CARTAGENA Yazýyý Oku

Saygýlar ...
    Evet bilanço güzel,
    Güzel olduðu için güzel demekteyim.
    Tabi ya bilerek yada kasdenveya bilmeyerek bilançonun güzel gözükmemesi için bir þeylerin yapýldýðý malum ve nedenlerini niçinlerini söyledim zaten.
    Bu en zayýf bilanco döneminde 50 milyon TL baðýþ normal deðil... Üniversite devam ediyor insaatta da uygun zaman deðil...neyse
    Arsa konusunda ise durum þöyle:
    Bilançoda olumlu etkisi sadece 5.5 milyon TL..
    Bir önceki dönemdeki bilancoda yer aldýðý degeri 64.5 milyon civarýnda iken 70 milyona satýlmýþ.
    Bu arsa %50 oranýnda Týnaztepenin sahipliðinde idi
    Demek ki imarýný vs düzeltemediler satma kararý almýþlar. Tabi vadeli satýþ olmasý negatif bir durum hiç olmadý peþin para daha iyidir.
    Acýkcasý arsa ucuza gitmiþ, ama ardýnda bir katý külli olduðunu düþünmüyorum.
    Ceza geri alýnýr diye düþünüyorum cünkü dava kazanýldý inþaat devam ediyor.
    Sonuç olarak borsada bu kriz döneminde kar eden þirket bulmak çok zor.
    Copu þirket býrakýn kar elde etmeyi, cirolarýnda bile büyük düþüþ var.
    Bazý þirketlerin tahtalarýnýn konkardato iflas vs sebebiyle kapanma tehlikesinin olduðu bu dönemde Týnaztepe yatýrýmý güven veriyor...
    Bu otel AVM nin hastaneye dönüþümü ile adeta 1 Týnaztepe daha doðacak.
    Ýnsanlar yemeden ve saðlýktan ödün veremiyor ancak mobilyadan telefona televizyona bir çok ihtiyacýný öteliyor...
    Kim bilir belki bir yabancý dev saðlýk tröstü gelir ..
    Güzel cantalar içinde bol sýfýrlý ceklerle ortak oluverirler... Kim bilir? Kýsmet iþte...
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •