Personel giderlerini 2024/3 e göre üçte birine kadar nasıl düşürebilmişler orasını anlayamadım. 38 milyondan 12 milyona...Yüksek ücretli hekimlerle yollarını mı ayırdılar acaba?
Personel giderlerini 2024/3 e göre üçte birine kadar nasıl düşürebilmişler orasını anlayamadım. 38 milyondan 12 milyona...Yüksek ücretli hekimlerle yollarını mı ayırdılar acaba?
bedelsizde oldu.......53113 lot bedelsizle 90000 lot olur.......buda 18 milyon için ortalama 200 tl eder...........hesapta gariplik var zate.......
Bilanço güzel, kötü değil.
Şansızlık, veya bahtsızlık işte bu ceza ve bağış üst üste gelmiş.
Ceza belki ilerde dava ile geri alınır, bağış ise yıl sonu vergi giderlerini azaltacaktır.
Dünkü hareketlere göre artık serseri lotlar azalmış..
Mallar iyice toplanmış.
Az bir şanslı olursak işler yolunda giderse endeks 30 şirketi olmaması için hiç bir neden yok.
Değerini bilmek gerekir.
Şirketin kendi hissesini de geri almaya başlaması oldukça önemliydi. Artık bedelsize doğru inşallah 70 liraları hak ediyor....
Bol kazançlar dilerim
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Sayın Acemşah üstad , " BİLANÇO GÜZEL" diyorsunuz.
Satılan arsadan gelen para : 70 milyon .
Üç aylık bilanço : 67.614.054 tl.
Demek ki arsa satılmasa , üç aylık bilanço : Eksi 2.5 milyon olacaktı . Yani zarar açıklayacaktı .(Bilmem yanılıyor muyum)
Bu mu güzel bilanço ? ...
Saygılar ...
Son düzenleme : CARTAGENA; Dün saat: 11:35.
muhasebe bilgim hiç yok.....bu konuda uzman değilim ama benim anladığım şöyle.......bilenler daha iyi açıklayabilir......sadece mantıken sesli düşünüyorum......
arsa satılmış fakat parası alınmamış.....bu nasıl işse orası ayrı konu....tapuyu vermişler para gelmemiş.......bu yüzden bu maddi duran varlıklarda alacak kaleminde muhasebeleştirilmiş.....
gelir tablosuna girmemiş......yani kar eksi olmayacak...eğer para girseydi kasaya bu gelir tablosunda yatırım faaliyetlerinde gelire girecek tam tersi 130 milyon kar olacaktı.....
Kendi hissesini satıp sıfırlamış ama elinde en son ne kadar vardı acaba? Çünkü 130 bin lot geri alım ile sermayeye oranı 0.059 oldu diyor geri alım KAP ında. Bu da şuan ki sermaye ile uyumlu. Ama hesapta bir terslik var. Bedelsiz ile beraber yaklaşık 100 bin lot bile satılsa o para etmiyor. Bel ki bir ihtimal Piramit ile olan anlaşma bitince elinde 1.3 milyon lot kalmış. Buradan da satış yapmış olabilir.
Yer İmleri