Sayfa 515/515 İlkİlk ... 15415465505513514515
Arama sonucu : 4120 madde; 4,113 - 4,120 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by doctrine Yazıyı Oku
    Ahlâk mukaddestir; çünkü, en büyük ahlâki şeniyet sahibi bir faile racidir. O fail, yalnız ve ancak cemiyettir. Ondan başka bir fail yoktur. Ülûhiyette, timsalî bir şekilde düşünülmüş cemiyet dahi mündemiçtir. Çünkü, vicdanlarımız üzerinde müessir olan ruhî hayat, cemiyetin efradı arasındaki amel ve aksülâmellerden teşekkül eder. Filhakika cemiyet, kesif bir fikrî ve ahlâki faaliyet mihrakıdır."
    Kredi taksit ödemesi bilançoda görünmüyor. Ya da ben göremedim. Eski bilançolarda kalan taksit sayısı verilirdi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,733
    Bilgi edinme hakkini kullanan yatırımcı var mi?
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3. Burada bile 44. Sırada oraya bile bantlamiş kimse görmesin diye

https://www.egedesonsoz.com/izmirin-...irve-degismedi
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,733
     Alıntı Originally Posted by paslı çivi Yazıyı Oku
    Burada bile 44. Sırada oraya bile bantlamiş kimse görmesin diye

https://www.egedesonsoz.com/izmirin-...irve-degismedi
    Sen gülün sırrını aşikar etme.
    Sen yolun sırrını aşikar etme.
    Sen balın sırrını aşikar etme.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,733
    5995 lot işlem bu kadar yazilan cizilene ragmen durum bu!Şirket sosyal medyadaki serzenişlere daha fazla kulağını tıkayamayıp yeni bir yatırımcı sunumuyla beklentileri ve artıları eksileri yatırımcılarına duyuracağına inanıyorum.Koca oğlan denilen kağıt egekız denilen kağıt bu şekilde daha fazla süründürülmemeli.

6. [QUOTE=Hopefeded;7035332]Selamlar.İlk çeyrek gönderiler son çeyrekten fazla geldi.Alacaklar 190 milyon artmış.Enflasyon muhasebesinden 100 milyon kadar gitmiş.Herhalde 150 milyon civarı kredi taksidi ödenmiştir.Her 3 aylıkta da biliyorsunuz 50 milyon çalar(olmazsa olmaz).Bütün bunlara rağmen hiçbir zaman kar marjı % 2.7 olmamıştır.Bu meseleyi spk veya mahkeme belki çözer.Ama patron kayserili ise o da biraz zor.Yazdıklarım bana göredir.ytd[/

Şu ortamda özellikle sahipleri sahtekar olan şirketler, bilançoları ile istekleri gibi oynayabilirler, enflasyon muhasebesi adı altında istediğini siler, istediğini ekler, zaten enflasyon muhasebesi ile ilgili kimsenin birşey bildiği yok. Bilançoda yaptığı değişiklikler usulsüz bile olsa bunları denetleyip görevini yerine getirecek kurum yok. YTD

7. Enflasyon muhasebesi olmasa şirketler hepten batacak. Bu haliyle en azından kötü yola düşmüş kadın makyajı ile, bana zaten kader vurmuş bir de kar gösterip vergi mi ödeyeceğim diye bir yol tutmuşa benziyorlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,733
     Alıntı Originally Posted by bendosto Yazıyı Oku
    Enflasyon muhasebesi olmasa şirketler hepten batacak. Bu haliyle en azından kötü yola düşmüş kadın makyajı ile, bana zaten kader vurmuş bir de kar gösterip vergi mi ödeyeceğim diye bir yol tutmuşa benziyorlar.
    Haram zıkkım olsun her kim bir dümen çeviriyorsa dümene izin veriyorsa!Enflasyon muhasebesi bir sevdiğimin 3.150.000 sermayeye mi gelmedi onu da hesaplasalar ya!

Sayfa 515/515 İlkİlk ... 15415465505513514515

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •