-
10 yıl sonra çoğu meslek bitecek yapay zekadan dolayı bitecekler. 90 lı yıllardaki internet devriminden daha farklı yapay zeka Çin yapay zekayı kullanmaya başladı bile şöyle düşüşünün 90 lı yıllarda cep telefonu kullanmak pahalıydı zamanla ulaşılır oldu tabi internet devrimi de bunda etkili oldu beyaz eşyalara uzanan bir süreç şuan cep telefonu kullanmak internet kullanmak tabana yayılmış durumda uluslar arası şirketler orta da dünyada yapay zeka devrimi daha farklı yapay zeka kullanımı tabana yayıldığında tahminim 10 yıl sonra yeni büyük şirketler yapay zeka şirketleri ortaya çıkacak.Maçkolik yapay zeka devriminde gelişmeleri yakından takip etmelidir..
-
Başka hisselerde yeni maliyet yapıyorum takır takır düşüşler başlıyor böyle borsanın ne varsa maçkolik de var ons altında az kar vardı mecburen yukarıdan satıp aşağıdan almak zorunda kaldım diğer hisseler düşüş yaşayınca stoplar çalıştı sağlık olsun diyelim ytd..
-
Son anda kim sattıysa % 0,75 seansı kapanışına girdi..karanlık oda da % 0,19 çıkarak seansı yeşil kapattı hem de haftalık iyi kapanış maçko da pazartesi 19 mayıs bayram borsa kapalı..Böylesine boktan borsada hisselerin döküldüğü ortamda maçko da yatırımcı olunduğu için keyif almak gerekir.Eski hisselerimde kapanışa kırmızı girer karanlık oda dan yeşil çıkar seansı artıda kapatırdı tavan yaşamak kadar keyiflidir ytd.
-
Maçkolik büyük hareketine devam ediyor ters durum olmazsa önümüzdeki hafta 50 TL üzerinde kalıcılık sağlayabilir ytd.Ayrıca temettüsü sembolik oran o yüzden hissede bir olumsuzluk yaratmaz.hisse yükselişine devam edecektir ytd..
Piyasa x şirketin net karına bakmaz esas faaliyet karına bakar yaptığı işten para kazanıyor mu ona bakar geçen yılın aynı dönemine bakar artış varsa yükseliş devam yoksa cezayı keser gönderir diğer çarpanların enflasyonist ortamda pek bir önemi yok ytd..
He hissede farklı hikaye vardır yükseliş önden yüklemeli devam edebilir borsada örnekleri çoktur tabi balon diyenler olacaktır o ayrı konu neyse örnekler çoğaltılır ytd..
-
Fenerbahçemiz bu sezonda üzdü en azından maçkolik sembolik temettüsüyle viski soğuk bira iyi gider hazımı kolaylaştırır
-
Aşkımız büyük olacak don kişot maçkolik yesinler senin seansı yatay kapanmanı ham yapsınlar
-
Çok sert silkeleme senin silkelemeni yesinler ham yapsınlar ��don Kişot mackloik...
-
Düzeltme devam ediyor maliyetim 28 TL ters bir durum olmazsa kaldım maçko da temettüsü sembolik onunla viski iyi gider.
Boşuna yazmıyoruz seans içinde ne olduğunun önemi yok önemli olan seans kapanışı diye..seans içinde %1 yükseliş görünce gaza geldik yazdık foruma yd.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri