Sayfa 265/270 İlkİlk ... 165215255263264265266267 ... SonSon
Arama sonucu : 2155 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

sevgili 0101 ve tovbekar....

yalnis anlamissiniz...veya ben acik yazmamisim....

ALARKO....benim portfoyumde mutlaka olan bir kaarttir....GOSTERGE kaardim dir....arcelikle ayni kategoride degildir....en once dibi bulur....en once tepeye cikar....

ALMAK UCUN TETIKTEYIM....70 den alirim dedim....84 te....az kaldi....

70 den alip....700 den satacagim 2 yilda.

az sabirli olun ulen.....

O KAARTTA MALDAYSAN....satma....ilk o ucacak diyede yazdim defalarca....2 yil danismanligini yaptigim bir sirket....

rahmetli uzeyr bey....IRAQI CEKTIGIM BIRI IDI....agabeyimdi....turkiyeye buyuk hizmeti vardi.

onumuzdeki hafta son....70 e inmez ise....buralardan da alirim.....SIZEDE YAZARIM...uzmusum sizi....acik yazmiyarak.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    KAP: PNSUT [ ] PINAR SÜT MAMÜLLERİ SANAYİİ A.Ş. Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1441687 Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

Mevduat faizi %50 (32 günlük) cıvarında -%15 stopaj var.
    Kredi faizi bileşik oran %64,58

YTD
    . Ppf 1 yıl önce alınan larda stopaj oranı sıfır bırde bileşik getirisi %60

3. Kuzu baba biz küçük yatırımcının bi küçüğü fakir yatırımcıyız bir seneyi aşkındır ıcbct almış körü körüne bekliyoruz hocam bi bakma şansınız varmı bişey olmaz diyosan keyfin yerine gelmişken akşam akşam alım yerine gelmiş orta vade gözüne takılan vardır ufaktan çıtlatırsan memnun kalırım saygılar

Alıntı Originally Posted by Uğur taylan Yazıyı Oku
    Kuzu baba biz küçük yatırımcının bi küçüğü fakir yatırımcıyız bir seneyi aşkındır ıcbct almış körü körüne bekliyoruz hocam bi bakma şansınız varmı bişey olmaz diyosan keyfin yerine gelmişken akşam akşam alım yerine gelmiş orta vade gözüne takılan vardır ufaktan çıtlatırsan memnun kalırım saygılar
    yazacagim merak etme....10 kaart....sektorlerden.....5 kaart spekulatif MERMI YANI 2 YILDA 10 KATI....

ben DADASIM.....

DEDEMIN UC KARDESI.....sehit....

yilmak....korkmak....harp meydanindan kacmak....KANIMIZDA YOKTUR...ASILDIR.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

5. Emmi

Bizim ex aşkımız şişe 2.5 dolardan 0.90 a düştü

1...CI MADDE KAART SECMEKTI....diyelim sectik....ALARKO....

2....KENE ile buna NASIL BINECEGIZ....kaart dibini ararken....biz hem MALA YERLESECEGIZ....hemde yuzde 30 para cebimize indirecegiz....MALA BINERKEN....

BUNU ANLATACAGIM SIZE....ALARKO YA BINERKEN....spekulatif ve 2 yil....HEKTAS spekulatif ve 2 yil....10 ila 20 kati cikislar.

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Emmi

Bizim ex aşkımız şişe 2.5 dolardan 0.90 a düştü
    dolar bazlida yuzde 75 dusmedi henuz....yuzde 64 de....KRITERIME UYMADI....bekliyecegiz tuncer....dusecek.

degerli sessiz cogunluk....

unutmayin....

yazmamin tek sebebi var....

oda....SIZSINIZ...KIYMETIMI BILENLER...obur hirpolar....hirpo gelmis hirpo gitmeye mahkum bu dunyadan.....onlara ben ne yapiyorsam onu yapin....TOP YAPIN FURUN...aninda gokyuzundeler...TOP bu....YUVARLAK...ha ha ha.

Sayfa 265/270 İlkİlk ... 165215255263264265266267 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •