Sayfa 770/770 İlkİlk ... 270670720760768769770
Arama sonucu : 6159 madde; 6,153 - 6,159 arası.

Konu: VESTL - Vestel

Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Hem zarar açıklıyor, hemde defter değeri düşüyor, bunu açıklayacak biri var mı. Şayet yoksa 1-2 güne ben yazarım.
    Bekliyoruz hocam yazar mısınız

2. Cool

18.888 (@19 tl.bazında-dolar kuruna göre değişkenlik gösterebilir)

Güncel olarak dolar bazında Çok önemli seviyeler de, burayı aşağıya kırmamalı..!
    Bu hızla irtifa kaybederse 1 doların altında ilk durak 75 sent güçlü destek seviyesi...burayı da kırarsa 50 sente düşerim diyor.(bence)

YTD
    Son düzenleme : nohut; 27-05-2025 saat: 18:01.
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

3.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Geçen hafta yazmıştım, Vestel oyun çevirmeyi sever, avm satacağım işçi çıkaracağım diye iki gündür malı topladı. Adam oyuncu
    Hem zarar açıklıyor, hemde defter değeri düşüyor, bunu açıklayacak biri var mı. Şayet yoksa 1-2 güne ben yazarım.
    Vestel, defter değeri 0,30. Thy 7,5 lirada olduğu günle eşit. Strat verelim buradan, yavaş yavaş toplayalım.
    Kimseyi etkilemek istemem, bu şirketleri 23 yıldır takip ediyorum, bana ucuz geldi, 0,29 defter değeri çok çok ucuz.

ÇakaI..Hisse 0.28 defter değerine geldi ....30/28 = 1.0714 oranında fiyatı düştü.
    İyi pazarladınız hisseyi..!
    Mutlu musun VİCDANSIZ.

YTD

4. Sayın Nohut kusuruma bakma seninde sayın Çakır24 ünde kötü niyetle yazı yazacağınızı hiç sanmıyorum. Bu yazılar bugün biraz ayıp olmuş.

Belki bana da kızarsınız. Canınız sağolsun.

30 mayısta MSCI Small Cap ten çıkacak hisse ; zorunlu çıkışlar olabileceği için bunlar normal.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın Nohut kusuruma bakma seninde sayın Çakır24 ünde kötü niyetle yazı yazacağınızı hiç sanmıyorum. Bu yazılar bugün biraz ayıp olmuş.

30 mayısta MSCI Small Cap ten çıkacak hisse ; zorunlu çıkışlar olabileceği için bunlar normal.
    Sebepsiz hiç kimse hakkında böylesine yazmam/yazmadım.
    Adam sırnaşık ki bu ilk sırnaşması değil bana.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...60206&page=267

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın Nohut kusuruma bakma seninde sayın Çakır24 ünde kötü niyetle yazı yazacağınızı hiç sanmıyorum. Bu yazılar bugün biraz ayıp olmuş.

Demek ki bu ağır satışlar mscı endeksinden çıkacağı için gelen krurumsal fon Yatırımcı satışları o zaman Haziran ayı itibariyle satışların son bulacağı söylenebilir mi hocam Vestel de

7.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

ÇakaI..Hisse 0.28 defter değerine geldi ....30/28 = 1.0714 oranında fiyatı düştü.
    İyi pazarladınız hisseyi..!
    Mutlu musun VİCDANSIZ.

YTD

YTD

Sayfa 770/770 İlkİlk ... 270670720760768769770

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •