Sayfa 26/26 İlkİlk ... 16242526
Arama sonucu : 206 madde; 201 - 206 arası.

Konu: MACKO - Mackolik İnternet Hizmetleri Ticaret A.Ş.

Don kişot maçko da yazacak bir şey yok temettüyü bekliyorum 1 sene oldu viski içmedim
    Bu arada fenerbahçemiz A takım erkekler basketbol da avrupa kupasında final oynayacak gerçekten çok büyük başarı lakin spor kanalları sadece alt yazı ile geçiştiriyorlar galatasaray olsa bangır bangır haber kanalları dahi canlı yayın yapardı.Neyse fenerbahçe taraftarı olmaktan gururluyum bazen diyorum Ali Koç başkana yanlış yapıyorlar diyorum fenerbahçemiz bankalar birliğine borcunu bitirecek belki de şampiyon olmaktan daha önemli eğer fenerbahçe futbolda uefa kupasında yarı finale çıksaydı camia da bu kadar sert olmazdı Mourihno büyük yanlışlar yaptı gerçekleri yazmak gerekir..

Fenerbahçe futbolda hedef UEFA kupasında final ve kupayı kazanmak olmalıdır.5 yıldızdan daha fazlasıdır UEFA kupası şampiyonluğu şuan kadro eğer para için satış olmazsa oyuncularda yeterlidir.Fenerbahçemizin 2 yada en fazla 3 dış transfere ihtiyacı var sadece o kadar önemli olan şuan ki kadronun korunmasıdır.

Fenerbahçemiz basketbol da avrupa en büyüğü anadolu efes şimdi türkiye liginde şampiyon olsa ne yazar.avrupa nın en büyüğü fenerbahçe nokta.Fenerbahçe futbol şubesinde ruh yok strateji yok yahu Mourinho Rangers maçının penaltılara kalma ihtimalini düşünüp 1 hafta antremanlar da penaltı çalıştıracak ortalaması yüksek olan 5 oyuncu penaltıcı olacaktı çok büyük hataları var Uefa kupasında finale çıkabilirdik pisi pisine elendik gel de üzülme galatasaray türkiye liginde şampiyon olsa ne yazar fakat avrupa basını fenerbahçe yi yazar çok umutluyum fenerbahçe den tahminim önümüzdeki 10 yıl içerisinde UEFA kupası şampiyonu olacaktır.
    Bankalar birliğine olan borcun bitirilmesi finansal özgürlüğün kazanılması önemli durumda.Daha net olsun ben fener hissesi almam çok basit borcu çok yüksek Maçkolik hissesi zayıf çeyrek açıklasa bile beklerim borcu yok gerçekleri yazmak gerekir.

Şu piyasada en iyisi maçkolik daha iyisi yok.1,taksit temettü net 0,4675 hak kullanım tarihi 02,06,2025 temettü ödeme tarihi 04,06,2025
    2,taksit temettü 24 Eylül tarihi.Maçkoya gelince hisse dinleniyor 2 ayda iyi ralli yaşadı piyasadaki temeli iyi olan çoğu hisseden daha iyi durumda hem teknik hem de temel.şirket paylarına sahip çıkıyor böylesine boktan piyasada çok başarılı maçkolik ytd..

XU100 9000 altına düşüş yaşama tehlikesi var seans kapanış 9,213 tahminim büyük hisselerin çeyrek bilançolarının zayıf beklentisi var zaten piyasa genelinde zayıflık net gözüküyor.Ayrıca siyasi ortamın sakinleşmesi gerekir zaten borsada hikaye yok durumlar kötü ytd..

Temettüde geri sayım başladı viskimi içeyim.Maliyetim 28 TL don kişot maçko yu alalı 2 ay oldu %41 2 ay taşıma maliyeti %10 primi düş kaldı %31 ortalama en kötü 5 ay prim yapmasın beklerim buda Kasım ayı başı yapar 3,çeyrek bilançonun açıklanmasını rahat beklerim zaten futbol sezonu başlamış olur.esas olay önümüzdeki 2026 yaz sezonu dünya kupası finalleri var ytd..

Sayfa 26/26 İlkİlk ... 16242526

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •