Sayfa 104/133 İlkİlk ... 45494102103104105106114 ... SonSon
Arama sonucu : 1060 madde; 825 - 832 arası.

Konu: Viop LXV

1. Viop LXV

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    aslında öyle deÄŸil. adamların bizim vatandaÃ…Ÿlara vereceÄŸi vize kotası var. biz sürekli vizesiz tarafa yani yeÃ…Ÿil pasaport tarafına ekleme yapıyoruz. orası arttıkça normal pasaportluların sayısı azalıyor. bizim yönetim ise genele hizmetten ziyade ayrıcaklı sınıf yaratmayı sever, bu hep böyleydi.
    ingilterede yesil pasaporta vize var. Avrupa icin onerme gecerli olabilir ama ingiltere icin gecerli degil.

2.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    İscilerin grev yapmak haklari ama nedense hep chp li belediyelerde yapiyorlar. Sikiyorsa akp li yada mhp li belediyede grev yapsinlarda neler oluyormuş gorsek.coplar gozaltilar isten atmalar vs.. Aslinda su goruntu bile ulkenin chp ye olan ihtiyacinin net gostergesidir.
    Kamu hizmetlerinin alternatifi yok. Kamu hizmeti kar amaci gutmuyor. Bu nedenle greve olumlu bakmiyorum. Ayni belediyelerde memur statusunde calisan personelde mevcut. Onlarin maasina capalanarak bu konu cozulebilir.

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    İscilerin grev yapmak haklari ama nedense hep chp li belediyelerde yapiyorlar. Sikiyorsa akp li yada mhp li belediyede grev yapsinlarda neler oluyormuş gorsek.coplar gozaltilar isten atmalar vs.. Aslinda su goruntu bile ulkenin chp ye olan ihtiyacinin net gostergesidir.
    Yahu Bisküvetçi demiş İmamoğluna oy verenler Bizans vari laflar etmiş öncede Chp demlileri hapisten çıkaracak demişdi.

Şimdi demlilerle neler konuşuluyor ve mhp den tık çıkmıyor ben buna koca bir bop sarmalındayız ve her yeri ele geçirmişler gözü ile bakmaya başladım sinan oğan dahil.

Beş benzemez şimdi nasıl Beşi biryerde izliyorum aklım almasada(akp,mhp,dep,hüdapar,sinan tek burada cılız ses diğer ortaklarından çıkıyor.Destici

Öyle bir tezgah içindeyizki kurtuluşumuz yok gibi.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Kamu hizmetlerinin alternatifi yok. Kamu hizmeti kar amaci gutmuyor. Bu nedenle greve olumlu bakmiyorum. Ayni belediyelerde memur statusunde calisan personelde mevcut. Onlarin maasina capalanarak bu konu cozulebilir.
    Kaşımak için orada olanlara gaz vermek çanak tutmak için.

Gündemi meşgul etmek için.

Ekonomi unutulsun isterler.

Buradaki krizi konuşacaklarına Tramp,Japonya yok Kanada Yo k ab rusya konuşturuluyor ekonomi kanallarında.

Nerenin Televizyonları bunlar.

Banane Japonya dan yahu.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

5. Ticaret Bakanlığı tarafından bugün yürürlüğe sokulan yönetmelik değişikliğiyle, internet ortamında verilen taşınmaz ilanlarında taşınmaz sahiplerinin, genel ekonomik verilerle uyumlu olmayan ve haklı bir gerekçeye dayanmayan fiyat artışı yapmaları yasaklandı.

adım adım sermaye kontrolune...

bu ne oglum yuh artık...

fiyat artıranlarada fetöcü pkklı damgası yapıştırın...

gerçi pkklı demek kutsal oldu onlarada amaaan neyse kahvaltımı yapayım dısarıda gelirim...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Ticaret Bakanlığı tarafından bugün yürürlüğe sokulan yönetmelik değişikliğiyle, internet ortamında verilen taşınmaz ilanlarında taşınmaz sahiplerinin, genel ekonomik verilerle uyumlu olmayan ve haklı bir gerekçeye dayanmayan fiyat artışı yapmaları yasaklandı.

bu ne oglum yuh artık...

gerçi pkklı demek kutsal oldu onlarada amaaan neyse kahvaltımı yapayım dısarıda gelirim...
    Yanlış anlamadıysam doğru ve çok gecikmiş bir karar
    500 etmeyecek evler 5 milyona sisiriliyor internette
    Çok geç kalındı
    Mesela ev 3 mio faiz indirme söylentisi 3.5 faiz iniyor 4 oluyor
    İş işten geçti gerci

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,769
    Blog Entries
    6
    akçay ya kesinlikle haklısın da şöyle bir durum var ;
    sahibinden com sitesininde bir kaç arabayı favoriye eklemiştim hiç abartmıyorum adam fiyatları fırıldak gibi çeviriyor. favorinizdeki ilanın fiyatı düştü diye uyarı geliyor girip bakıyorum bak hiç abartmıyorum aynen şu ;

favoriye eklediğim fiyat : 850.000 tl
    xxxx tarihinde değişim : 1.250.000 tl
    xxxx tarihinde değişim : 900.000 tl
    xxxx tarihinde değişim : 825.000 tl
    xxxx tarihinde değişim : 1.300.000 tl
    xxxx tarihinde değişim : 800.000 tl

ne bu şimdi? dalga geçmek değilmi
    buna kesin yasak gelmeli.
    bunun adın serbest piyasa değil. dalga geçiliyor çok bariz

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Ticaret Bakanlığı tarafından bugün yürürlüğe sokulan yönetmelik değişikliğiyle, internet ortamında verilen taşınmaz ilanlarında taşınmaz sahiplerinin, genel ekonomik verilerle uyumlu olmayan ve haklı bir gerekçeye dayanmayan fiyat artışı yapmaları yasaklandı.

bu ne oglum yuh artık...

Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

8.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Yanlış anlamadıysam doğru ve çok gecikmiş bir karar
    500 etmeyecek evler 5 milyona sisiriliyor internette
    Çok geç kalındı
    Mesela ev 3 mio faiz indirme söylentisi 3.5 faiz iniyor 4 oluyor
    İş işten geçti gerci
    Artık yükseltme fiyatını koymaz....

Direk 3 liralık yere 5 lira yazar benden söylemesi...

Buda fiyatların şişmesine sebep olur...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 104/133 İlkİlk ... 45494102103104105106114 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •