Artunç Kocabalkan
@DrKocabalkan
·
5 saniye
Ticaret Bakanlığının başına Berat bey gelecek spekülasyonları giderek artıyor…
Artunç Kocabalkan
@DrKocabalkan
·
5 saniye
Ticaret Bakanlığının başına Berat bey gelecek spekülasyonları giderek artıyor…
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Avrupa’nın bu vize işleri artık aşağılama boyutuna geldi. Adamlar başak geçiyor bizle buradaki aktrollerde bizi alacaklar ihtiyaçları var diyorlar.
İngiltere'de konser verecek olan Athena'nın grup üyelerine vize çıkmadı.
medyablok
@medyablok
·
4s
Nevsin Mengü: Benim dile getirdiğim mesele oyunu bozdu. Bana ulaşan başka kaynaklar Kemal Bey'in kendine yakın iş dünyasından, STK'lardan, akademisyen isimlerle toplantı yaptığını söyledi.
https://x.com/medyablok/status/1928095098295750869
haziran ayının konusu bu olacak K.K ne koltuk meraklısıymış hala böyle zamanda iktidara koz veriyor.
bu iddia doğruysa stk ya veya iş dünyasına neden soruyor millet istiyormu , selvi istiyor mesala geçen haberi vardı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
aslında öyle değil. adamların bizim vatandaşlara vereceği vize kotası var. biz sürekli vizesiz tarafa yani yeşil pasaport tarafına ekleme yapıyoruz. orası arttıkça normal pasaportluların sayısı azalıyor. bizim yönetim ise genele hizmetten ziyade ayrıcaklı sınıf yaratmayı sever, bu hep böyleydi.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Dr. Barış Esen
@barisesen
·
5d
ABD Federal Temyiz Mahkemesi, Trump’ın gümrük vergilerinin çoğunu geçersiz kılan alt mahkeme kararının geçici olarak durdurulması talebini kabul etti.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
İzmir'de 23 bin işçi grevde: İzBB'den grev kırıcılık ve üstü kapalı tehdit
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer İmleri