Yahu Bisküvetçi demiş İmamoğluna oy verenler Bizans vari laflar etmiş öncede Chp demlileri hapisten çıkaracak demişdi.
Şimdi demlilerle neler konuşuluyor ve mhp den tık çıkmıyor ben buna koca bir bop sarmalındayız ve her yeri ele geçirmişler gözü ile bakmaya başladım sinan oğan dahil.
Beş benzemez şimdi nasıl Beşi biryerde izliyorum aklım almasada(akp,mhp,dep,hüdapar,sinan tek burada cılız ses diğer ortaklarından çıkıyor.Destici
Öyle bir tezgah içindeyizki kurtuluşumuz yok gibi.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Kaşımak için orada olanlara gaz vermek çanak tutmak için.
Gündemi meşgul etmek için.
Ekonomi unutulsun isterler.
Buradaki krizi konuşacaklarına Tramp,Japonya yok Kanada Yo k ab rusya konuşturuluyor ekonomi kanallarında.
Nerenin Televizyonları bunlar.
Banane Japonya dan yahu.![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Ticaret Bakanlığı tarafından bugün yürürlüğe sokulan yönetmelik değişikliğiyle, internet ortamında verilen taşınmaz ilanlarında taşınmaz sahiplerinin, genel ekonomik verilerle uyumlu olmayan ve haklı bir gerekçeye dayanmayan fiyat artışı yapmaları yasaklandı.
adım adım sermaye kontrolune...
bu ne oglum yuh artık...
fiyat artıranlarada fetöcü pkklı damgası yapıştırın...
gerçi pkklı demek kutsal oldu onlarada amaaan neyse kahvaltımı yapayım dısarıda gelirim...
Yatırım tavsiyesi değildir.
akçay ya kesinlikle haklısın da şöyle bir durum var ;
sahibinden com sitesininde bir kaç arabayı favoriye eklemiştim hiç abartmıyorum adam fiyatları fırıldak gibi çeviriyor. favorinizdeki ilanın fiyatı düştü diye uyarı geliyor girip bakıyorum bak hiç abartmıyorum aynen şu ;
favoriye eklediğim fiyat : 850.000 tl
xxxx tarihinde değişim : 1.250.000 tl
xxxx tarihinde değişim : 900.000 tl
xxxx tarihinde değişim : 825.000 tl
xxxx tarihinde değişim : 1.300.000 tl
xxxx tarihinde değişim : 800.000 tl
ne bu şimdi? dalga geçmek değilmi
buna kesin yasak gelmeli.
bunun adın serbest piyasa değil. dalga geçiliyor çok bariz
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
Yer İmleri