Sayfa 513/515 İlkİlk ... 13413463503511512513514515 SonSon
Arama sonucu : 4113 madde; 4,097 - 4,104 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku

Matrikse göre bu yıl hissenin dibi 80,60.-TL. dir...

Düşüşlerde endeksin önüne geçtiğinden (...bunu da 3 aylık bilançosundaki zarara bakarak yaptığından..) 80,60 TL ye dokunup dokunmayacağı konusunda pek de bir garanti yok....

Bugün, şu ana kadar dip olarak 81,25 i gördü...Alaton ve Garih aileleri anlaştıkları spekülatör daha da aşağı fiyatlara verdikçe muhtemelen kahkahalarla gülmeye devam ediyorlar..
    ..Bunlar, canları isterse şayet, geri alım yalanıyla fiyatı 70 e de indirirler, 60' a da....
    Son düzenleme : loruhlano; Dün saat: 13:09.
    ...

2.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku

Bugün, şu ana kadar dip olarak 81,25 i gördü...Alaton ve Garih aileleri anlaştıkları spekülatör daha da aşağı fiyatlara verdikçe muhtemelen kahkahalarla gülmeye devam ediyorlar..
    ..Bunlar, canları isterse şayet, geri alım yalanıyla fiyatı 70 e de indirirler, 60 ı da da....

2.ceyrek bilanco da kotu gelecek..

80 milyon avro kredi alındı..3.5 milyar tl borclara eklenecek..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,299
    TL Borçlanıp arsa almak bir firmayı zengin eder Çünkü gelecekte TL PUL değerine düşecek . Hem basılıyor hemde enflasyon var Dış ticaret açığı ise sürekli artıyor . Gayrımenkul alıp TL borçlanmak en güzeli . Çünkü İleride bahşiş atar gibi geri ödeme yapılacak önümüz Hiper enflasyon . Neden TL borçlanmak diyorum Usd swap yani sıcak para ihtiyacı yüzünden artmayacak .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,299
    Geçtim domates hıyar patlıcan biber üretimini bu devirde ARsa alıp TL usd borçlanmak bu yapılacak en iyi yatırım . Diğer tüm Çin ile rekabet etmekte zorlanan hisselerimi sattım Alark alıyorum. Alark bence 3 sene boyunca Gayrımenkul hissesi gibi gözüme göründü .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Demin, 80,60 ı değil de 80,75 i gördü, ilk tepki geldi, anlık olarak da 81,50.-TL. izlemeye devam...
    ...

İş yatırım bugün de alıyor gibi......
    Akşam bir KAP gelebilir.. mi?
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,982
     Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    TL Borçlanıp arsa almak bir firmayı zengin eder Çünkü gelecekte TL PUL değerine düşecek . Hem basılıyor hemde enflasyon var Dış ticaret açığı ise sürekli artıyor . Gayrımenkul alıp TL borçlanmak en güzeli . Çünkü İleride bahşiş atar gibi geri ödeme yapılacak önümüz Hiper enflasyon . Neden TL borçlanmak diyorum Usd swap yani sıcak para ihtiyacı yüzünden artmayacak .
    sn baygeorge
    Tl borçlanmak ya da iyi şartlarda olmayan dolar borçlanmak pek olumlu olmayabilir. bu yüzdendir ki ALARK atıl varlıkları satıyor ve dünya bankasında olduğu gibi uzun vadeli kredi peşine düşüyor...
    borçlanmada geri dönüşler olmazsa ki ALARKta geri dönüş olması neredeyse garanti çünkü Enerji ve Gıda temel ağırlık olunca ister istemez satılacak, kreiler bir şekilde patlayabilir ya da gerçekten şirketleri zora sokabilir... ALARK yoğurdu bile üfleyerek yediği halde kazıklardan kısmetini alıyor ( mesela DGÇS)... ben olsam bekler elimdeki nakitle zor durumdaki şirketleri kovalayabilrdim...

...

Sayfa 513/515 İlkİlk ... 13413463503511512513514515 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •