Sayfa 525/528 İlkİlk ... 25425475515523524525526527 ... SonSon
Arama sonucu : 4219 madde; 4,193 - 4,200 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by doctrine Yazıyı Oku
    teoride 'teori ile pratik arasında fark yoktur' o fark pratikte vardır.

24 son çeyrekte 1.4 milyar satış var 270 m kar var
    hemen 3 ay sonrasında 1.2 milyar satış var, kar 30 m..
    üç ayda nasıl girdi maliyetleri artmış olabilir ki.hem de dolar artmasına rağmen..

pratikte kendi asıllarına döndüler teoride ise itibar kaybı...
    Dünyada demir çelik fiyatları uzun süredir düşüyor. Şirketin ana gideri herhande demir çeliktir.
    Serbest bölge vergi avantajı da olmasına rağmen bir şekilde maliyet artmış.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,776
    bfreni beklemiş adi!
    Açıklama BOSCH FREN SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 'nin 05.05.2025 tarihinde başlayan %300 oranındaki bedelli sermaye artırım işleminde kullanılmayan bedelli karşılığı 23.926 adet C grubu (TRABFREN91H5) pay 28/05/2025 tarihinde iptal edilmiştir.
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,776
    Kayıtlıya geç kayıtlıya!!!!!!!!!!!!!!!!

Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,299
    Öz VArlığa vergisiz kar transferi yapılan kısım kar sayılmadığı için .

QUOTE=doctrine;7039294]teoride 'teori ile pratik arasında fark yoktur' o fark pratikte vardır.

24 son çeyrekte 1.4 milyar satış var 270 m kar var
    hemen 3 ay sonrasında 1.2 milyar satış var, kar 30 m..
    üç ayda nasıl girdi maliyetleri artmış olabilir ki.hem de dolar artmasına rağmen..

pratikte kendi asıllarına döndüler teoride ise itibar kaybı...[/QUOTE]
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,299
    Ben 8100 TL fiyatı taban oluşumu olarak gördüm Tekrar yazayım 6 ve 9 aylık bilançoları beklemek lazım. Borçların ödendiği vergisiz kar edildiği yani enflasyon kadar kar vergisiz Öz varlığa atılacak bedelsiz bir müddet artarak devam edecek . 9 aylık bilanço bize TUT mu AL mı diyecek ona bakacağım . Hisse SAT tuşu Kurtul anlamında bende yok. sadece trade amaçlı AL/SAT yapılabilir. Yoksa bilançoyu iyi bekliyorum .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

6. Egeen çalıştırdığı kişi başına ilk üç ay, aylık 17 bin lira kar etmiş.

Maho ağanın keyfi yoktur.
    Benzer firma katmerciler 290 bin lira.
    Bfren 30 bin lira

Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Ben 8100 TL fiyatı taban oluşumu olarak gördüm Tekrar yazayım 6 ve 9 aylık bilançoları beklemek lazım. Borçların ödendiği vergisiz kar edildiği yani enflasyon kadar kar vergisiz Öz varlığa atılacak bedelsiz bir müddet artarak devam edecek . 9 aylık bilanço bize TUT mu AL mı diyecek ona bakacağım . Hisse SAT tuşu Kurtul anlamında bende yok. sadece trade amaçlı AL/SAT yapılabilir. Yoksa bilançoyu iyi bekliyorum .
    Ben 7 bin 7500 TL leri baz aldım ve ufak ufak 8 bin altında aldım artı haftalık 8200 TL üzeri kapanışlarıda takibe aldım.YTD.

Buralarda dönerse ikili dip oluşumu yapmalı.YTD.

Yoksa daha siyasi taraftan dayak yiyebiliriz chp kayyumu buna ilave rezervler ile faiz indirim süreçleri hep tepkide kalabilir endeks bağlamında yoksa bende olduğu gibi tek tek hisse bazlı hareketleri kovalamalı.

Sonuç bence sıra bunada gelecek.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

8.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Kayıtlıya geç kayıtlıya!!!!!!!!!!!!!!!!

Eşek öleli asır oldu ama ümitler halâ canlı diyon he hocam.

Sayfa 525/528 İlkİlk ... 25425475515523524525526527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •