SON DAKİKA..............
Zelenskiy'den kritik adım: Barış görüşmeleri için heyeti onayladı
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Rusya yakın zaman içinde Ukrayna'yı ciddi anlamda bombalamıştı..
Hatta barış görüşmelerinin yapıldığı zamanlarda...
Yıllardır orada masum insanlar dahil öldürülüyor.
Şahsen Ukrayna'nın bu yaptığını sonuna kadar destekliyorum.
O uçaklarla kimbilir kaç defa bombalandı Ukrayna toprakları.
Bu savaş artık bitmeli, nasıl son bulur bilmiyorum ama bitmeli artık.
Bir filmde işlenmişti sanırım...Bunun için uzaya özel uydu göndermişlerdi.. Direkt oradan hedefe gönderiyorlardı.
Büyük ve önemli başkentler çok kısa zaman içinde yok edilmişti.
Belki ABD'nin elinde vardır.
Ancak çok zorda kalırsa kullanmayı düşünüyorlardır..
Uzaydan direk çok kısa zamanda hedefe odaklı bombalar göndermek mümkün olacaktır.
Hiçbir koruma kalkanı vs. ile önlemesinin mümkün olduğunu da düşünmüyorum.
İşin ilginci Trumpun bitmiş okeye döndüğünü anlamışsınız. Ama aynısının küçük versiyonunu yurtiçinde yapmaya kalkışana full desteksiniz. Öyle ki sizi azıcık uyandırmaya kalkana bile tahammülünüz yok. Bu topicte öyle uç yorumlar oluyor ki cidden bu yazdıklarınızın üzerine nasıl pozisyon alıyorsunuz ya da yazdığınıza pozisyon alıyorsunuz değiştirmeniz gerekirse bunu nasıl yapıyorsunuz ;
Ömrümün bir kısmında Lehman krizi peşine bunu yaptığım hataları telafi etmek için 6 ay yapmak zorunda kaldım kredili falan tekrar eski halime geldiğimde şanslıydım kendime söz verdim; o gün bugündür bırak kaldıraç falan kredi bile kullanmam ya da ihtiyaç olan para ile piyasada olmam. Diyeceğim o ki zor iştir bünye çok uzun süre kaldırmaz. Profosyoneller için bile. Trend piyasalarda belki. Herkese iyi geceler.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Zelenskiy'nin, İstanbul için heyet görevlendirdiğini açıkladığı anlarda Ukrayna'dan Rus havalimanlarına drone saldırısı yapıldı. İki ülke arasında gerginlik artarken Ankara'dan açıklama geldi: Yarın 13.00'te Çırağan Sarayı'nda buluşuyorlar
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın hafta içinde Ukrayna'ya yaptığı zirayet sırasında İstanbul'da zirve çağrısına Rusya'dan sonra Kiev'den de olumlu yanıt geldi. Ukrayna Devlet Başkanı Viladimir Zelenskiy, 2 Haziran'da İstanbul'da yapılması planlanan barış görüşmeleri için heyetin hazırlandığını duyurdu. Ancak Zelenskiy'den 'heyet görevlendirildi' açıklaması gelirken Ukrayna basınında duyurulan Rus havalimanlarına saldırı haberleri gerginliği tırmandırdı.
Yer İmleri