Sayfa 644/659 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654 ... SonSon
Arama sonucu : 5267 madde; 5,145 - 5,152 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    79 dan temettüleri ekleyerek nasıl 120 yi buldun oralet ? 2 senede 400 tl temettü dağıttıda bizim mi haberimiz yok
    43 lira 17 lira fslan temettüyü toplayıp o sonuca vardım, eski fiyata aklım gitti.

Doğrusu 4.3 lira, 1.7 lira vs olacaktı.

Neyse sonuçta 2 yıldır her türlü zarardayız. Sen şimdi naneyi yimedin mi diyen çocuğun dediği durumdayız. Allah yardımcımız olsun diycem de Allah da akıl fikir vermiş ne bileyim, çıkmazdayım kendi adıma.

2. 3.8 doları gören hisse 2 dolar ile 2021 nas öncesi döneme dönmüş durumda. 1.70-75 dolara kadar esneyebilir ama 2 dolar civarları kademeli alıma başlamak için uygundur diye düşünüyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Yav beyler, siyasiler gibi Ben demiştim tarzı söylemleri bırakalım artık. 1200 lerde bilançolar iyi geliyordu, satışlar artıyordu, burdakileri bırakın aracı kurumlar 1.600 ve 1.800 küsürlü hedefler veriyordu.

Sonra önce @dudu'nun ardından da @uzunvade87'nin İtalya'ya gitmesiyle işler bozulmaya başladı. Hisse yaklaşık 2 yıl önce 120 liraydı (eskinin 1200'ü) bugün 79 lira. Temettüleri eklersek hadi 120 lira diyelim, 2 yılda sıfır kazanç.

Düzenli geliri olanlar sürekli topluyor, inanan kalacak inanmayan satacak, kimi donlu kimi donsuz kalacak.

Atamın da dediği gibi muhtemeldir ki bazı kelleler gidecek.

@uzunvade87 Inter'i de kupadan ettin, Frotoyu da tahtından ettin. Kesin senin parmağın var hep bu olaylarda. Ukrayna'ua dronları da sen vermişsinidr kesin
    Yapmasak da yaptı derler😛
    Valla buralarda kafam rahat.

4.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    burada ki arkadaşların çoğunluğu uzun vade yatırımcı..teknik analizci yok..bir ben varım,birde meyili olan 1-2 arkadaş..
    bu sayfada atılan 100 grafik varsa 95 i benim..sayfada teknik analizci varsa bilirdim..
    forumdaki arkadaşlar, froto ile bir gönül bağı kurmuş,ekseri temel analizden ve haber akışından örülmüş bilgi takibi yapan,sektörü ve sektördeki verileri takip eden,muhakemesi kuvvetli insanlar..
    old school diye tabir ettiğimiz ,eski borsa kültürünü benimsemiş insanlar.
    bu sayfadan kolay kolay lot çıkmaz..
    froto yu da rakı masasına meze yapmazlar,yaptırmazlar..
    trade gözüyle bakan, giren çıkan, kağıdın fıtratını bilip para kazanma platformu bellemiş olan benim..beni de severler herhalde katlanıyorlar..
    ha ben de iyi ise iyi kötü ise kötü derim..bilanço dan bilanço ya tabii.
    froto büyük bir bahçe sahil kenarında...herkese bir sandalye masa düşer...
    sonradan farkettim; benim de kağıtla bir gönül bağım varmış....o kadar girip çıkınca muhabbet hasıl oluyor..
    eyw, güzel ozetlemişsin hocam, teknik analiz çok çalıştım ama hiç anlamam, attıgınız mesajlarıda egitim gozuyle, kendimde tradingview'da açıp bakıyorum, yazdıgınız mesajları dikkatle okuyorum

hürmetle

5.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    ... Dolar bazlı zirvesinden nerede ise yarı yarıya değer kaybetmiş. Radarıma yeniden girmesin mi...
    Girsin tabii Mathias. Radara giren tomarla kağıt var, onlardan biri de bu. Diyelim buralardan yani 80-81 civarından girdin. Yatırım vaden nedir?
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

6. Benim kafam VW ye takıldı. 2024 sonu itibariyle defter değeri 197 milyar euro idi, şimdi 200 milyar euroyu aşmıştır. Sermaye yapısı 296 milyon hisse düz, 205 milyon hisse imtiyazlı. Toplam 501 milyon hisse var. İmtiyazlı olanların oy kullanma hakları yok, sadece hisse başına 6 euro cent fazla temettü hakları var. Hisse başına DD 400 euroyu aşıyor, hisse fiyatı ise 95 euro. Burada DD ye oranla %76 gibi devasa bir iskonto var. Ayrıca hisse başına çok güzel temettü de ödüyorlar. Geçen sene 6.30 euro ödediler. Geçen sene ciro 325 milyar, net kar 10 milyar euro oldu. Acaba DD ye oranla %76 iskontolu olan VW hissesine neden talep yok da DD ye oranla %130 primli olan FROTO ya talep var?
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

7.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Girsin tabii Mathias. Radara giren tomarla kağıt var, onlardan biri de bu. Diyelim buralardan yani 80-81 civarından girdin. Yatırım vaden nedir?
    800 altından biraz maliyetlendim bugün. Vade 6 ay 1 sene. Orta vade hedeflerim ben. Borsada önümüzdeki dönemde canlanma beklentim var benim. Froto özünde ihracatçı. Bu çok önemli.

Sayfa 644/659 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •